Onderhoudsadvies

Het dagelijks onderhoud van een keukenblad, kraan, spoelbak of badmeubel is eenvoudig. Gebruik een sopje met een mild schoonmaakmiddel, spoel het oppervlak altijd af met schoon water en maak het goed droog met een schone doek. Zo verwijder je water en vuil en voorkom je kalkvlekken. 

Lees alles over het onderhoud van jouw keukenblad

We adviseren altijd onderzetters en snijplanken te gebruiken op het keukenblad om krassen en brandplekken te voorkomen. Onderhoudstips en advies over het verwijderen van vlekken lees je in het onderhoudsadvies.

Klik op het logo om naar het onderhoudsadvies te gaan.

 

         

       

         

         

Onderhoud spoelbakken

Om de spoelbak mooi te houden is een juist gebruik en regelmatige reiniging noodzakelijk. Omdat spoelbakken van verschillende materialen gemaakt kunnen worden, is er voor elk materiaal een passend onderhoudsadvies. 

Onderhoudsmiddel kranen

Het onderhoud van de kraan is eenvoudig. Alle kranen binnen het Dekker assortiment (o.a. Qisani, Lanesto en Selsiuz) kunnen dagelijks worden gereinigd met Dekker Sanitair reiniger.

Onderhoudsadvies Qisani badmeubelen

Je wilt natuurlijk lang plezier hebbben van het Qisani badmeubel. Omdat het in de badkamer over het algemeen vochtig is moet het hout regelmatig onderhouden worden. Klik op het logo voor een uitgebreid onderhoudsadvies.

Garantie maatwerk

Op al het maatwerk geeft Dekker Zevenhuizen 5 jaar garantie. Lees hier de garantievoorwaarden.

Nog geen keuze gemaakt?

Weet je op dit moment nog niet welk materiaal of welke kleur je wilt voor jouw keukenblad of wastafel? Bekijk dan de materiaalindex waarin alle materialen en eigenschappen overzichtelijk zijn weergegeven. Door middel van iconen kun je zien hoe onderhoudsvriendelijk het materiaal is, wat de levensduur is, in hoeverre het kras- en hittebestendig is en of het blad gevoelig is voor stootschade.