Beton als keukenblad

Beton is al jaren een favoriete kleur in de keuken. De grijze tint is neutraal terwijl de uitstraling stoer, industrieel of juist landelijk kan zijn. Door zijn koele, strakke uiterlijk past deze massieve blikvanger in nagenoeg iedere type keuken. 

De uitstraling van beton

De looks van beton zijn dus geweldig, maar beton is niet het meest praktische materiaal in de keuken. Daarom zijn er in verschillende andere materialen mooie betonlookalikes die niet van echt te onderscheiden zijn. Deze materialen zijn er in verschillende prijsklassen, waardoor er altijd een 'betonnen' blad is dat past bij jouw budget. 

Beton in alle prijsklassen

De betonlookalikes zijn perfect geschikt als keukenblad. Waarop moet je verder dan nog letten behalve op de prijs? We helpen je graag op weg!

TopLaminate

TopLaminate is een van de meest functionele materialen voor een keukenblad. Het is namelijk praktisch in het onderhoud, en bijna ieder ontwerp is mogelijk, dankzij de grote afmetingen van de plaat. Met diverse betonkleuren in de collectie biedt TopLaminaat veel keuze. Fijn dat het ook nog eens gunstig geprijsd is! Bovendien is TopLaminaat, met zijn duurzame Greengridz basisblad, een duurzame keuze. Goed voor de portemonnee én het milieu dus!

Lees alles over TopLaminate

DecorTop

Cliff is een eigentijdse betonkleur met een levensechte betonstructuur. Maar de DecorTop collectie biedt ook mooie donkere varianten. Door de levendige structuur geeft DecorTop een echt betongevoel aan het blad. Weet je overigens dat dit robuuste, extra dikke laminaat niet veel duurder is dan TopLaminaat?

Lees alles over DecorTop

TopCore

TopCore is een compactlaminaat dat tegen een stootje kan. Het oppervlak heeft mooi reliëf. Dankzij dit reliëf, de mooie kleuren én de ideale eigenschappen van het blad is TopCore een perfect alternatief voor echt beton.

Lees alles over TopCore

Evora Quartz

Composietsteen (Evora Quartz®) bestaat overwegend uit kwarts, net als graniet. Daardoor is het ook hard, en heeft het een natuurlijke uitstraling. Composietsteen is verkrijgbaar in een scala van tinten - ook in prachtige, natuurlijke betonkleuren met rijke schakeringen.

Lees alles over Evora Quartz

Evora Ceramics

Een keukenblad van keramiek (Evora Ceramics®) is volkomen onderhoudsvrij. Want keramiek is hitte-, vlek- én krasbestendig! Houd je van een strak blad met de looks van beton? Kijk dan eens naar de kleuren van keramiek.

Lees alles over Evora Ceramics

Dekton

Dekton is net als keramiek volkomen onderhoudsvrij. Want het is ook hitte-, vlek- én krasbestendig! En er zitten een aantal expressieve betonkleuren in de collectie. 

Lees alles over Dekton

Corian

Dit keukenblad van massief en homogeen kunststof kan volledig op maat worden gemaakt en in iedere gewenste vorm worden gebogen en verlijmd waardoor je nooit naden ziet. Corian biedt een aantal natuurlijke betonkleuren die de keuken een designuitstraling geven.

Lees alles over Corian

Keukenbladen wijzer

Wil je graag beton in de keuken maar een blad dat minder onderhoud vergt? Kijk dan eens naar een mooie look-a-like. In de brochure vind je een omschrijving van de meest voorkomende materialen, een stappenplan om een keukenblad te kiezen en de index met materiaaleigenschappen.

New Call-to-action

Kijken, vergelijken en kopen

De keukenbladen van Dekker zijn verkrijgbaar bij de betere keukenspeciaalzaken. Ze hebben diverse bladen in de showroom liggen. Behalve dat staan er ook monsterkasten die een overzicht geven van alle mogelijke materialen en de actuele kleuren waarin de bladen leverbaar zijn.

Bezoek het Dekker Trend Centre

Je kunt ook een bezoek brengen aan het Dekker Trend Centre. Hier zijn alle expressieve kleuren op groot formaat te bekijken. Het Dekker Trend Centre is alleen op afspraak geopend.

Beton-look in verschillende materialen