LightBeton

Geen enkel keukenblad oogt zo industrieel en robuust als dat van beton. LightBeton® is echt beton en heeft de kenmerkende uitstraling: de verschillende structuren, de haarscheurtjes, en de lichte en donkere delen. Maar LightBeton® is door de basis van een cementgebonden vezelplaten zo'n 60% lichter dan standaardbeton! Toch is het minstens zo robuust en onverwoestbaar. Door zijn koele, strakke uiterlijk past deze massieve blikvanger in nagenoeg ieder designontwerp. 

Stoer, industrieel en robuust. Een prachtige sfeer, óók voor de keuken. Een statement is snel gemaakt. Duidelijk. De keuze voor beton past als een jas. Perfect voor de no-nonsensekeuken.

Afwerking en eigenschappen

Het betonnen werkblad is het aloude, bekende bouwmateriaal in een nieuwe toepassing. Voor het keukenblad wordt een mal precies op maat gemaakt, waarbij talloze vormen denkbaar zijn. Na een hardingsproces van twee of drie weken wordt het blad uit de bekisting gehaald, gepolijst en voorzien van een oersterke coating – en kant-en-klaar bij u thuis afgeleverd. De bladen van LightBeton kunnen worden opgedikt naar 100 mm. Ze zijn verkrijgbaar in meerdere grijstinten.

Eigenschappen LightBeton

  • Veel mogelijkheden qua vorm, dankzij de mal
  • Verschillende inbouwmethodes van de spoelbak
  • PITT Cooking mogelijk
  • Maximale afmeting 700 x 170 cm
  • Betonsteen met kern van hardschuim

Praktisch in onderhoud

Een keukenblad van LightBeton is eenvoudig in onderhoud. Voor de dagelijkse reiniging kunt u het blad afnemen met een sopje van een mild reinigingsmiddel. U doet er goed aan het blad vervolgens even na te drogen. U krijgt bij aflevering van uw blad een boekje met aanwijzingen voor het gebruik, onderhoud en het verwijderen van vlekken of download hier de productbijsluiter of lees direct meer over het onderhoudsadvies in onze kennisbank.

Kijken, vergelijken en kopen
De bladen zijn verkrijgbaar bij de betere keukenspeciaalzaken. Deze zaken hebben diverse bladen in hun showroom liggen. Daarnaast staan er ook monsterkasten die u een overzicht geven van alle mogelijke materialen en de actuele kleuren waarin de bladen leverbaar zijn. Bedenkt u wel: ook LightBeton is grotendeels een product van de natuur. Monsterstukken geven daarom alleen een indruk.

 

Beton heeft de looks

Kijkt u ook eens naar alternatieve materialen die dezelfde uitstraling hebben als beton, maar volledig andere eigenschappen. Deze beton-lookalikes zijn verkrijgbaar in alle prijsklassen, waardoor ze voor iedereen bereikbaar zijn.