Kennisbank onderhoud

 

Keuken
Onderhoudsadvies TopLaminaat
TopLaminaat is een onderhoudsvriendelijk materiaal voor de keuken en badkamer. Om het blad mooi te houden is een juist gebruik en regelmatige reiniging noodzakelijk. Met onderstaande tips heb je jarenlang plezier van het blad.
Onderhoudsadvies DecorTop
DecorTop is een onderhoudsvriendelijk materiaal voor de keuken en badkamer. Om het blad mooi te houden is een juist gebruik en regelmatige reiniging noodzakelijk. Met onderstaande tips heb je jarenlang plezier van het blad.
Onderhoudsadvies TopCore
Neem het TopCore blad dagelijks af met een keukendoekje en een schoon sopje van wat afwasmiddel. Spoel altijd goed na met lauwwarm water en maak het blad droog met een schone, droge theedoek of keukenpapier. Hierdoor worden resterend vuil en eventuele zeep- en waterresten geabsorbeerd.
Onderhoudsadvies Fenix
Neem het blad dagelijks af met een keukendoekje en een schoon sopje met een heel klein beetje afwasmiddel. Om er voor te zorgen dat er geen residu achterblijft gebruik je alleen water en een melaminespons.
Onderhoudsadvies composietsteen
Neem het blad dagelijks af met een keukendoekje en een schoon sopje van wat afwasmiddel. Spoel altijd goed na met lauwwarm water en maak het blad droog met een schone, droge theedoek of keukenpapier.
Onderhoudsadvies keramiek
Voor kalkvlekken laat je het schoonmaakazijn even inwerken. Dan behandelen met een melaminespons. Maak deze licht vochtig en knijp deze dan uit voor voldoende wrijving.
Onderhoudsadvies Graniet
Evora Granite (graniet) is een onderhoudsvriendelijk materiaal voor de keuken en badkamer. Om het blad mooi te houden is een juist gebruik en regelmatige reiniging noodzakelijk. Met onderstaande tips heb je jarenlang plezier van het blad.
Onderhoudsadvies rvs
Een rvs-blad is nagenoeg onderhoudsvrij. Bij normale vervuiling is het voldoende om het blad af te nemen met een vaatdoek. Voor de behandeling van roestvast/staal, welke tot hoogglans opgepoetst kunnen worden kun je ook de speciale Rvs Cleaner gebruiken...
Hoe onderhoud ik een keukenblad van Corian
Om de oorspronkelijke glans van het materiaal te behouden, behandel deze regelmatig met een schurend reinigingsmiddel (Cif) en een schuur-sponsje. Spoel wel altijd goed na met lauwwarm water en maak de spoelbak droog met een schone, droge theedoek of keukenpapier. 
Hoe maak ik een spoelbak schoon?
Omdat spoelbakken van verschillende materialen gemaakt kunnen worden, is er voor elk materiaal een passend onderhoudsadvies. Met onderstaande tips heb je jarenlang plezier van de spoelbak.
Alles weergeven
Badkamer
Onderhoudsadvies wastafel van Solid Marmo
Solid Marmo De wastafel in de badkamer wordt elke dag intensief gebruikt. Daarom is het wel zo fijn dat het dagelijks onderhoud niet te veel tijd kost. Met de Sanitair reiniger kun je op een milde maar doeltreffende wijze de wastafel en ook de ...
Alles weergeven