AluSplash wandpanelen

De prachtige maatwerk wandpanelen van AluSplash zijn sfeervol maar ook praktisch. Vooral door de grote afmetingen van de panelen. Maar tegelijkertijd past AluSplash áltijd. Van vloer tot plafond. Gewoon op maat.

AluSplash wandpanelen creëren comfortabele luxe

Met AluSplash wordt de badkamer één geheel, compleet voegenvrij. Dat geldt vanzelfsprekend ook voor de toiletruimte. De wandpanelen zijn op groot formaat en daardoor zonder voegen te monteren en dus zeer eenvoudig schoon te maken.

Samenstelling

AluSplash is een sandwichpaneel van 2 x 0,5 mm dik aluminium met daartussen een vuurvertragende minerale kern. De platen zijn voorzien van een hoogwaardige lak met daaroverheen een hittebestendige coating.

Specificaties AluSplash

maximale afmetingen: 4100 x 1500 mm
dikte: 4 mm
gewicht: 7 kg/m2

Voordelen AluSplash

  • zeer eenvoudig zelf te bewerken
  • snelle en eenvoudige montage
  • 100% recyclebaar
  • licht van gewicht
  • hoogwaardige coating

24 kleuren wandpanelen

De AluSplash wandpanelen op maat zijn absoluut trendy, eenvoudig zelf te bewerken, 100% recyclebaar en licht van gewicht. De gehele collectie bestaat uit 4 Essenza metallics, 10 hoogglanskleuren en 10 matte kleuren. De coating is hoogwaardig en daardoor duurzaam.

Natuurlijk worden de AluSplash wandpanelen nu de eerste keuze voor jouw nieuwe badkamer. Maar, dit decoratieve plaatmateriaal is ook uitstekend geschikt voor een renovatie van de bestaande badkamer of toilet. De wandpanelen zijn namelijk zonder profielen  op een vlakke ondergrond – zoals gips - én zelfs ook op tegels te monteren.

AluSplash Astrtoid wandpaneel in de douche AluSplash Neutron wandpaneel in de douche

 

Badkamerkranen en -accessoires

Het combineren uit de AluSplash collectie is overigens ook geen enkel probleem. Zo passen de badkamerkranen en -accessoires van Qisani uitstekend bij de kleuren AluSplash. Van toiletrolhouder tot aan het toilet zelf of het bedieningspaneel, dat overal gemonteerd kan worden omdat de panelen heel makkelijk te bewerken zijn: je badkamer of toiletruimte is meer dan ooit één geheel.

 

AluSplash