Wastafel voor de badkamer

Wastafel en wasbak in één? Of een blad met losse waskom? Wil je een wastafel en wasbak in één, dan kies je voor een maatwerk wastafel. Blad en bak worden dan van één en hetzelfde materiaal gemaakt. Een harmonieus geheel! Zo’n maatwerk wastafel kun je op een  badkamermeubel leggen, maar ook los aan de muur bevestigen.

Natuurlijk kun je ook materialen en kleuren combineren. Dan neem je wastafelblad met een losse waskom. Dat wastafelblad kun je ook weer precies op maat laten maken. En wil je de waskom erop? Of erin?

Wastafel met of zonder badkamermeubel

Een badkamermeubel en wastafel(blad) zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, zou je denken. Maar kies je voor een maatwerk wastafel die je zwevend ophangt dan is een meubel onder de wastafel(onderkast) niet per se nodig. 

Wastafel met badkamermeubel

Mocht je wel kiezen voor een combinatie van onderkast met wastafel, zijn er tegenwoordig talloze mogelijkheden om je meubel en wastafel te combineren.

De voordelen van maatwerk wastafels

Het voordeel van een maatwerk wastafel is dat je het materiaal, de kleur en de afmeting zelf kunt kiezen. Waarvoor je ook kiest, trendy of juist tijdloos, er is altijd een Qisani wastafel die past bij jouw badkamer!

Ga naar maatwerk wastafels

 

Kies een wastafelblad met opbouwkom

Wil je graag een sfeervolle of juist strakke opbouwkom? Kies dan voor een wastafelblad. Bepaal zelf welk formaat het blad moet worden en waar de kommen geplaatst worden. Het blad kan met een Qisani badkamermeubel gecombineerd worden.

Ga naar maatwerk wastafelbladen