Evora Quartz keukenblad

In een composietstenen keukenblad zijn design, gemak en duurzaamheid verenigd. De Evora® Quartz collectie van Dekker Zevenhuizen telt vele unieke kleuren en verschillende structuren, waardoor er een composietstenen blad is voor elke keuken en badkamer: van landelijk tot design. 

Composietsteen is ook geschikt voor maatwerk wastafels.

Samenstelling Evora Quartz

Evora Quartz (composietsteen) bestaat overwegend uit kwarts, net als graniet. Daardoor is het ook hard, en heeft het zo’n natuurlijke uitstraling. Maar anders dan graniet is Evora Quartz een samengesteld product van mineralen, bindhars en pigmenten. In die toevoeging ligt ook het voordeel van composietsteen. Want de combinatie van mineralen, hars en het fabricageproces zorgen ervoor dat het blad niet poreus is, en verkrijgbaar is in een scala van tinten.

Afwerking en toepassing

Voor het oppervlak zijn er verschillende afwerkingen: gepolijst, gezoet en velvet. Elke afwerking geeft een heel eigen sfeer aan het blad. De bladdikte is standaard 12 mm of 20mm, maar het blad kan met een rand tot 100 mm dik afgewerkt worden. Composietsteen is ook ideaal voor wastafels, vensterbanken en tafelbladen.

Eigenschappen Evora Quartz

  • natuurlijke uitstraling
  • watervast
  • krasbestendig bij normaal gebruik
  • hygiënisch
  • redelijk hittebestendig
  • onderhoudsvriendelijk
  • patronen lopen door in de rand
  • PITT cooking mogelijk

Praktisch in onderhoud

Evora Quartz is eenvoudig in onderhoud. Bij normale verontreiniging hoef je het blad slechts af te nemen met een schoon sopje en na te drogen met een doek. Wil je meer praktische informatie over het onderhoud van een composietsteen keukenblad? Lees er direct meer over in ons onderhoudsadvies.

Keukenbladen wijzer

Wil je graag beton of marmer in de keuken? Composietsteen maar ook andere materialen biedt prachtige look-a-likes. In de brochure vind je een omschrijving van de meest voorkomende materialen, een stappenplan om een keukenblad te kiezen en de index met materiaaleigenschappen. 

New Call-to-action

Kijken, vergelijken en kopen

De keukenbladen van Dekker zijn verkrijgbaar bij de betere keukenspeciaalzaken. Ze hebben diverse bladen in de showroom liggen. Behalve dat staan er ook diverse monsterkasten die een overzicht geven van alle mogelijke materialen en de actuele kleuren waarin de bladen leverbaar zijn. Wil je er zeker van zijn dat bepaalde (nieuwe) materialen of kleuren in de betreffende showroom aanwezig zijn? Neem dan voor uw bezoek contact met hen op.

Dekker Trend Centre

Je kunt ook een bezoek brengen aan het Dekker Trend Centre. Hier zijn bijna alle expressieve kleuren op groot formaat te bekijken. Het Dekker Trend Centre is alleen op afspraak geopend.

Evora Quartz Easy

 

 

Evora Quartz Smart

Evora Quartz Classic

Evora Quartz Premium

Evora Quartz Ultimo