Dekton keukenblad

Een Dekton keukenblad is net als keramiek volkomen onderhoudsvrij want het is hitte-, vlek- én krasbestendig! Wat Dekton aantrekkelijk maakt is de strakke uitstraling en de exclusieve kleuren. Dekton is ook geschikt als wastafelblad.

Samenstelling Dekton keukenblad

Dekton bestaat uit 100% natuurlijke materialen (glas, kwarts porselein) dat onder extreem hoge druk wordt geperst, waardoor dit stenen blad uitzonderlijke eigenschappen heeft. Maar in verhouding met andere bladen van steen is het vanwege deze hardheid wel gevoeliger voor stootschade (chipgevoeliger) aan de rand.

Afwerking en eigenschappen

Dekton is verkrijgbaar in verschillende exclusieve steenkleuren en kan worden afgewerkt met een rand van 14 tot 100 mm. 

Eigenschappen Dekton

  • hittebestendig tot 450°C
  • uiterst krasbestendig
  • niet poreus en watervast
  • vlekbestendig
  • hygiënisch: voedselresten trekken er niet in
  • vrijwel naadloos geïntegreerde spoelbak
  • onderhoudsarm

Praktisch in onderhoud

Dekton is net als Evora Ceramics eenvoudig in onderhoud. Bij normale verontreiniging hoef je het blad slechts af te nemen met een schoon sopje en na te drogen met een doek. Wil je meer praktische informatie over het onderhoud? Lees er direct meer over in onze kennisbank of download de pdf met onderhoudsadvies.

Kijken, vergelijken en kopen

De keukenbladen van Dekker zijn verkrijgbaar bij de betere keukenzaken. Ze hebben diverse bladen in de showroom liggen. Behalve dat staan er ook diverse monsterkasten die een overzicht geven van alle mogelijke materialen en de actuele kleuren waarin de bladen leverbaar zijn. Wil je er zeker van zijn dat bepaalde (nieuwe) materialen of kleuren in de betreffende showroom aanwezig zijn? Neem dan voor uw bezoek contact met hen op.

Dekker Trend Centre

Je kunt ook een bezoek brengen aan het Dekker Trend Centre. Hier zijn bijna alle expressieve kleuren op groot formaat te bekijken. Het Dekker Trend Centre is alleen op afspraak geopend.

Dekton Classic

Dekton Premium

Dekton Ultimo