Evora Quartzite

Kwartsiet is puur natuur. Het steen heeft de klassieke uitstraling van marmer, en is net zo hard als graniet. Een unieke steensoort met natuurlijke patronen, dus. Een aanrader voor de luxe keuken.

Kwartsiet keukenblad

Omdat geen enkele plaat Evora® Quartzite (kwartsiet) hetzelfde is en unieke patronen heeft is een bestelling van een Evora Quartzite maatwerkblad altijd op aanvraag.

Onderhoud kwartsiet

Bij normale verontreiniging hoef je het blad slechts af te nemen met een schoon sopje en na te drogen met een doek. Wil je meer praktische informatie over het onderhoud? Lees er direct meer over in onze kennisbank of download de pdf met onderhoudsadvies.

Kijken, vergelijken en kopen

De keukenbladen van Dekker zijn verkrijgbaar bij de betere keukenzaken. Ze hebben diverse bladen in de showroom liggen. Behalve dat staan er ook diverse monsterkasten die een overzicht geven van alle mogelijke materialen en de actuele kleuren waarin de bladen leverbaar zijn. Wil je er zeker van zijn dat bepaalde (nieuwe) materialen of kleuren in de betreffende showroom aanwezig zijn? Neem dan voor uw bezoek contact met hen op.

Dekker Trend Centre

Je kunt ook een bezoek brengen aan het Dekker Trend Centre. Hier zijn bijna alle expressieve kleuren op groot formaat te bekijken. Het Dekker Trend Centre is alleen op afspraak geopend.

Evora Quartzite