Kokendwaterkranen

Kokendwaterkranen zijn hot! In ongeveer een op vier nieuwe keukens wordt een kokendwaterkraan geplaatst. Alle kokendwatersystemen die Dekker Zevenhuizen biedt zijn van goede kwaliteit en passen in elke keuken. Er is keuze uit verschillende merken zoals Easy Comfort, Inventum en Quooker. Elk systeem wordt geleverd met een boiler en een kraan.
 

Easy Comfort kokendwater systeem

Het Inventum Easy Comfort systeem is kwalitatief zeer hoogwaardig en biedt optimaal comfort. De kokendwaterkranen worden compleet geleverd met een titanium boiler. Een onverwoestbare en onderhoudsvriendelijke boiler, waarbij corrosie en kalkaanslag tot het verleden behoren. De kraan heeft een mooi design, is gebruiksvriendelijk en heeft een goede beveiliging, dankzij de druk-draaibediening. Het Inventum Easy Comfort kokendwatersysteem is er voor iedereen.
 

Easy Comfort XL

De Easy Comfort XL is uniek vanwege de combinatie van een kokendwaterkraan en een professionele kraan met spoeldouche. Met de afneembare spoeldouche spoelt u eenvoudig de spoelbak schoon. Op de spoeldouche zit een omstelknop om te schakelen tussen een normale en een douchestraal.