Maatwerk toiletruimte

In het maatwerk programma bieden we platen die achter het toilet geplaatst kunnen worden. Omdat je veelal één plaat uit een stuk (zonder naden dus!) kunt plaatsen krijg je een strakke uitstraling. Uiteraard verzorgen wij de nodige gaten voor de waterleiding en afvoer.

Plaat achter het toilet

We zien steeds meer extra grote XL tegels in de badkamer. Het is strak en hygienisch. Met maatwerk kun je de wand achter het toilet nu zelfs met één plaat afwerken, zonder voegen en naden dus.

Mogelijkheden van een toilet-ombouw

Of de wc nu in de badkamer staat of in het 'kleine kamertje' we willen dat het er allemaal goed uitziet. En met het maatwerkprogramma zijn de keuze mogelijkheden talloos, zowel als het gaat om materiaal als kleur. Dus waarom zou je niet kiezen voor een stijvolle en praktische oplossing voor achter de wc? Voor extra sfeer plaats je er een planchet naast van hetzelfde materiaal!

Materiaal en afwerking

Omdat alle materialen mogelijk zijn en je uit meer dan 100 kleuren kunt kiezen zijn de mogelijkheden eindeloos. In ieder geval staan we garant voor hoogwaardige materialen met een onberispelijke afwerking.