TopLaminaat keukenblad

TopLaminaat® is een van de meest functionele materialen voor een keukenblad, wastafelblad, barblad of achterwand. Het is namelijk praktisch in het onderhoud, en bijna ieder ontwerp is mogelijk, dankzij de grote afmetingen van de plaat.

Samenstelling TopLaminaat keukenblad

Het HPL (High Pressure Laminate) is samengesteld uit meerdere, in melaminehars gedrenkte lagen die onder hoge druk zijn samengeperst. Het basismateriaal is multiplex, spaanplaat of Greengridz.

De TopLaminaat bladen zijn verkrijgbaar in zó veel kleuren, dat je altijd een werkblad vindt dat past bij jouw interieur en smaak. Bovendien is het een voordelig blad, ook als je kiest voor het duurzame Greengridz. 

Bewust kiezen doe je met Greengridz®

Greengridz (voorheen Greenpanel) is een nieuw basismateriaal voor keukenbladen met een duurzaam karakter. Dit innovatieve, watervaste materiaal is namelijk FSC®-gecertificeerd, en laat een kleinere ecologische voetafdruk achter dan het gebruikelijke multiplex. Maar het heeft wel dezelfde eigenschappen als multiplex en kan met alle kleuren TopLaminaat, DecorTop en Fenix afgewerkt worden. Dit bewijst dat gemak en design heel goed hand in hand kunnen gaan met milieuvriendelijkheid. En je betaalt voor Greengridz niet eens méér dan voor multiplex!

Duurzame keukenbladen

Wil je meer weten over de duurzame keukenbladen? Lees in de brochure hoe je een duurzaam keukenblad kunt kiezen.

New Call-to-action

Afwerking en eigenschappen

TopLaminaat is beschikbaar in vele kleuren en past dus in iedere keuken. De bladen zijn verkrijgbaar met een waterkering of een rechte, doorgeronde of speciale randlijst. De collectie speciale randlijsten is bijzonder uitgebreid. Deze lijsten zijn vervaardigd van aluminium of kunststof, en verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de bladen. Er zijn ook randlijsten met een rvs- of houtdessin.

De meeste randlijsten zijn verkrijgbaar in 20 tot 62 mm hoog; de kunststof randlijsten zelfs tot 98 mm hoog. Zo creëer je met een TopLaminaat keukenblad precies de sfeer in jouw keuken die jij voor ogen hebt.

Bij TopLaminaat is een opbouw- semi- en vlakinbouwspoelbak mogelijk, die onberispelijk wordt gemonteerd in onze eigen fabriek.

Eigenschappen TopLaminaat

  • uitgebreid kleurassortiment en vele decors
  • grote keuze aan randafwerkingen
  • nagenoeg onbeperkte mogelijkheden 
  • geen onnodige, zichtbare naden 
  • watervast (bij multiplex en Greengridz)
  • beste prijs-kwaliteitverhouding
  • vlakinbouw-, semi-onderbouw- en opbouwspoelbak mogelijk
  • zeer hygiënisch dankzij het gesloten oppervlak

Praktisch in onderhoud

TopLaminaat is eenvoudig in onderhoud. Bij normale verontreiniging hoef je het blad slechts af te nemen met een schoon sopje en na te drogen met een doek. Wil je meer praktische informatie over de plaatsing en onderhoud van een TopLaminaat keukenblad? Lees er direct meer over in onze kennisbank of download de pdf met onderhoudsadvies.

Kijken, vergelijken en kopen

De keukenbladen van Dekker zijn verkrijgbaar bij de betere keukenspeciaalzaken. Ze hebben diverse bladen in de showroom liggen. Behalve dat staan er ook monsterkasten die een overzicht geven van alle mogelijke materialen en de actuele kleuren waarin de bladen leverbaar zijn.

Dekker Trend Centre

Je kunt ook een bezoek brengen aan het Dekker Trend Centre. Hier zijn alle expressieve kleuren op groot formaat te bekijken. Het Dekker Trend Centre is alleen op afspraak geopend.

Kleurencollectie TopLaminaat

Bekijk hieronder alle kleuren van de collectie TopLaminaat.