Inspiratie voor uw eigen droomkeuken!

Waar moet u beginnen als u overweegt een keuken aan te schaffen? Natuurlijk wilt u dat de keuken een uitstraling heeft die porecies bij uw stijl past. Denk daarom ook eens aan het keukenblad, dit kan een echte smaakmaker voor uw keuken zijn. Natuurlijk moet het ook tegen een stootje kunnen, comfortabel zijn in het gebruik en onderhoud. Ook de kraan en de spoelbak kunnen een goed uitgangspunt vormen voor uw keuken. Er zijn verschillende modellen en kleuren zoals Gun Metal en Gold.

Keuken Nieuws

Ontdek nu alles over de eigenschappen van de verschillende keukenbladen maar ook alle mogelijkheden rondom spoelbakken en kranen in het Keuken Nieuws.

keuken nieuws september 2019

Keukenbladen

U zult niet iedere dag een nieuwe keuken kopen. Welke materialen zijn er inmiddels? En wat zijn hun voor- en nadelen? Dekker Zevenhuizen helpt u graag bij uw oriëntatie. Wat zijn de meest voorkomende materialen die gebruikt worden voor een keukenblad en wat zijn hun eigenschappen?

Lees meer over keukenbladen

Keukenaccessoires

Een keukenaccessoire zoals een keukenkraan kan door het model en de kleure een echte eye catcher in de keuken zijn. En welke functionaliteit moet een kraan hebben? Wilt u direct kokend water of een handige spoeldouche? En kiest u er een bijpassende spoelbak en zeepdispenser bij?

Lees meer over keukenaccessoires