TopCore keukenblad

Een TopCore® keukenblad en wastafelblad is stootvast, watervast, hygiënisch en makkelijk te reinigen. Maar de werkelijke kracht van TopCore zit in de decoratieve toplaag. Want de structuren zien er niet alleen uit als hout, textiel of steen ‒ ze voelen ook echt zo aan! 

Samenstelling TopCore keukenblad

TopCore bestaat uit meerdere met fenolhars doordrenkte lagen kraftpapier die onder hoge druk en temperatuur zijn samengeperst tot een blad van 10 mm. 

Afwerking en eigenschappen

Doordat het materiaal zo stevig en compact is, is het stootvast. Het gesloten oppervlak maakt dat het blad door en door watervast, hygiënisch en makkelijk te reinigen is. Een TopCore keukenblad kan zowel met een gepolijste rand van 10 mm als met een haakse rand worden afgewerkt tot wel 100 mm. De haakse rand wordt door middel van de V-groove-techniek gemaakt waardoor het blad en de structuur doorlopen in de rand.

Bij TopCore is een onderbouw-, semi-onderbouw en vlakinbouwspoelbak mogelijk. Die wordt in onze eigen fabriek onberispelijk gemonteerd.

New Call-to-action

Praktisch in onderhoud

TopCore is eenvoudig in onderhoud. Bij normale verontreiniging hoef je het blad slechts af te nemen met een schoon sopje en na te drogen met een doek. Wil je meer praktische informatie over de plaatsing en onderhoud van een TopCore keukenblad? Lees er direct meer over in onze kennisbank of download de pdf met onderhoudsadvies.

Keukenbladen wijzer

Wil je meer inspiratie voor je nieuwe keukenblad? In de brochure vind je een omschrijving van de meest voorkomende materialen, een stappenplan om een keukenblad te kiezen en de index met materiaaleigenschappen. 

Eigenschappen TopCore

  • unieke kleuren en oppervlakstructuren
  • watervast dankzij het gesloten oppervlak
  • stevig en compact, en daardoor stootvast
  • hygiënisch en eenvoudig te reinigen
  • PITT Cooking mogelijk

Kijken, vergelijken en kopen

De keukenbladen van Dekker zijn verkrijgbaar bij de betere keukenspeciaalzaken. Ze hebben diverse bladen in de showroom liggen. Behalve dat staan er ook diverse monsterkasten die een overzicht geven van alle mogelijke materialen en de actuele kleuren waarin de bladen leverbaar zijn. Wil je er zeker van zijn dat bepaalde (nieuwe) materialen of kleuren in de betreffende showroom aanwezig zijn? Neem dan voor uw bezoek contact met hen op.

Dekker Trend Centre

Je kunt ook een bezoek brengen aan het Dekker Trend Centre. Hier zijn bijna alle expressieve kleuren op groot formaat te bekijken. Het Dekker Trend Centre is alleen op afspraak geopend.

TopCore Classic

TopCore Premium