Badkamerkranen

Weelderig, vintage, strak: met de kraan kun je je badkamer precies de juiste sfeer geven. Door het model, maar ook door de kleur. Want er is zo veel meer mogelijk dan alleen zilverkleurig chroom of rvs. Denk aan goud, zwart of koper!
Ga ondertussen niet voorbij aan de functionaliteit en bediening, want je gaat je kraan wel jarenlang gebruiken. 

Functioneel en mooi

Wil je bijvoorbeeld met één hand de straal én de temperatuur regelen, of wil je twee grepen? Komt de kraan op de wasbak of heb je liever een inbouwkraan die letterlijk uit de wand komt? 

Flow badkamerkranen

Qisani biedt een exclusieve accessoireslijn in de serie Flow. Deze serie is er namelijk in vele mooie kleuren.

Flow in Chroom, Matzwart, Rvs, Copper, Gun Metal en Gold

Flow kranen vallen op door hun strakke uitstraling, maar behoren ook kwalitatief gezien tot de top. En met de Flow kun je alle kanten op, want de complete serie is naast het traditionele Chroom ook verkrijgbaar in Matzwart, Rvs, Copper, Gun Metal en Gold. Voor alle kleuren geldt dat de serie meer dan compleet is. Naast douchesets, badthermostaten en fonteinkraantjes zijn er ook toiletrolhouder en handdoekrek in dezelfde kleur verkrijgbaar.

De mooie metaalkleuren Copper, Gun Metal en Gold passen perfect bij de Vanity wasbakken. Deze kranen zijn net als de wasbakken vervaardigd van rvs en danken hun kleur aan de PVD-techniek. PVD staat voor ‘Physical Vapour Deposition’: een geavanceerde technologie waarbij moleculen uit een gas of damp hechten aan het rvs waardoor een kleur ontstaat. Dankzij deze techniek blijft de metaalglans van het rvs behouden.