Keukenkranen en accessoires

Keukenaccessoires zoals achterwanden, keukenkranen, spoelbakken en verlichting zijn bepalend voor de sfeer in de keuken. Zeker nu de keuken steeds vaker een onderdeel van het huis is waar je gezellig met vrienden en familie tijd met elkaar doorbrengt wordt de sfeer steeds belangrijker. 

 

Keukenkraan, spoelbak, achterwand, verlichting

Wil je weten welke kranen er precies zijn en welke kleuren en afmetingen ze hebben? Of wil je in detail zien op welke manier een spoelbak in het keukenblad gemonteerd kan worden. Bekijk op deze website alle details van de verschillende producten.

Met andere accessoires zoals handige afvalemmers die in de keukenkast zijn weggewerkt en zeepdispensers in dezelfde kleur als de kraan wordt de keuken niet alleen mooier maar ook functioneler.

Keukenmengkraan of kokend water keukenkraan

Ben je toe aan een nieuwe keukenkraan? Overweeg je een andere kleur of wellichte een Selsiuz kokend water keukenkraan en wil je eerst meer inspiratie? In het de keukenwijzer vind je handige informatie over alle kranen en waar je rekening mee moet houden bij de keuze van een nieuwe keukenkraan. Je kunt het magazine hieronder downloaden.

New Call-to-action