DecorTop duurzaam keukenblad

Een DecorTop® keukenblad of wastafelblad oogt robuust en de structuur van het laminaat is duidelijk zichtbaar en voelbaar. Zo geeft DecorTop net een beetje meer power aan je keuken. Het extra dikke laminaat met deze grove structuur is verkrijgbaar in verschillende exclusieve hout- en steenkleuren. 

Samenstelling DecorTop keukenblad

Het HPL (High Pressure Laminate) is samengesteld uit meerdere, in melaminehars gedrenkte lagen die onder hoge druk zijn samengeperst en is extra dik. Het basismateriaal is multiplex, spaanplaat of Greengridz.

Afwerking en eigenschappen

De rand van het blad wordt in dezelfde kleur afgewerkt en kan van 25 mm tot 98 mm dik zijn. Kies je voor dit decoratieve keukenblad met de sfeer van warm hout of krachtig steen? Houd er dan rekening mee dat DecorTop een zwarte kern heeft waardoor bij de hoek van de randafwerking een zwart randje zichtbaar is. Dat staat fraai bij de donkere kleuren, en vormt een mooi contrast met de lichtere tinten. Naast de randafwerking van het blad met DecorTop is bij 10 kleuren DecorTop een ABS/PP randafwerking mogelijk. Dit materiaal is nóg stootvaster en geeft geen donkere rand op de hoekrand.  Dit is mogelijk bij de kleuren Braveheart, Cosmic, Clay, Craft, Eclipse, Ethnic, Nature, Ranger, Rocket en Treasure.

Spoelbak

Bij een DecorTop keukenblad is een vlakinbouw en semionderbouw spoelbak mogelijk. Deze wordt onberispelijk gemonteerd in onze eigen fabriek.

Eigenschappen DecorTop

  • unieke kleuren en oppervlakstructuren
  • extra dik laminaat
  • watervast (bij multiplex en Greengridz)
  • hygiënisch en eenvoudig te reinigen 
  • vlakinbouw-, semi-onderbouw en opbouwspoelbak mogelijk
  • goede prijs-kwaliteitverhouding

Praktisch in onderhoud

Bij normale verontreiniging hoef je het blad slechts af te nemen met een sopje en na te drogen met een schone doek. Door de diepere structuur blijft er echter wat sneller vuil achter in de poriën. Dit blad heeft dan ook een iets intensievere reiniging nodig dan bladen met een gladder oppervlak. 

Wil je meer praktische informatie over de plaatsing en onderhoud van een DecorTop keukenblad? Lees er direct meer over in onze kennisbank of download de pdf met onderhoudsadvies.

Bewust kiezen doe je met Greengridz®

Greengridz is een nieuw basismateriaal voor keukenbladen met een duurzaam karakter. Dit innovatieve, watervaste materiaal is namelijk FSC®-gecertificeerd, en laat een kleinere ecologische voetafdruk achter dan het gebruikelijke multiplex. Maar het heeft wel dezelfde eigenschappen als multiplex en kan met alle kleuren TopLaminaat, DecorTop en Fenix afgewerkt worden. Dit bewijst dat gemak en design heel goed hand in hand kunnen gaan met milieuvriendelijkheid. En je betaalt voor Greengridz niet eens méér dan voor multiplex!

Duurzame keukenbladen

Wil je meer weten over de duurzame keukenbladen? Lees in de brochure hoe je een duurzaam keukenblad kunt kiezen.

New Call-to-action

Kijken, vergelijken en kopen

De keukenbladen van Dekker zijn verkrijgbaar bij de betere keukenspeciaalzaken. Ze hebben diverse bladen in de showroom liggen. Behalve dat staan er ook diverse monsterkasten die een overzicht geven van alle mogelijke materialen en de actuele kleuren waarin de bladen leverbaar zijn. Wil je er zeker van zijn dat bepaalde (nieuwe) materialen of kleuren in de betreffende showroom aanwezig zijn? Neem dan voor uw bezoek contact met hen op.

Dekker Trend Centre

Je kunt ook een bezoek brengen aan het Dekker Trend Centre. Hier zijn bijna alle expressieve kleuren op groot formaat te bekijken. Het Dekker Trend Centre is alleen op afspraak geopend.

DecorTop