Keukenbladen

Weinig onderdelen van de keuken zijn zo belangrijk als het aanrechtblad. U zult er immers vrijwel dagelijks aan werken. Daarom moet het tegen een stootje kunnen, en comfortabel zijn in het gebruik en onderhoud. Tegelijkertijd is het blad dé blikvanger in uw keuken – dus zal het behalve praktisch ook mooi moeten zijn, en moeten passen bij uw keuken. En bij uw budget, natuurlijk! Want keukenbladen zijn er in uiteenlopende prijsklassen.

Materialenschema

Nu zult u niet iedere dag een nieuwe keuken kopen. Welke materialen zijn er inmiddels? En wat zijn hun voor- en nadelen? Dekker Zevenhuizen helpt u graag bij uw oriëntatie. In onderstaand schema ziet u een overzicht van alle materialen. Deze zijn oplopend in prijs en begint met het meest voordelige materiaal TopLaminaat. Meer informatie over alle materialen leest u bij keukenbladen

materiaalindex

 

Onderhoud

Elk materiaal is anders en heeft andere eigenschappen. U kunt ervan uitgaan dat elk materiaal geschikt is voor uw keuken. En met het juiste onderhoud kunt u er jaren lang van genieten. Wilt u weten hoe u een keukenblad kunt schoonmaken? Bekijk dan onze onderhoudsadviezen.

Meer inspiratie voor uw keukenwerkblad

Introductiefilm keukenbladen

Onderzoek met behulp van dit filmpje welk keukenblad met zijn kenmerkende eigenschappen bij u past.