Wastafelblad

Wil je graag een sfeervolle of juist strakke op- of onderbouwkom? Kies dan voor een wastafelblad. Bepaal zelf welk formaat het blad moet worden en waar de kommen geplaatst worden. Het blad kan vrij opgehangen worden of gecombineerd worden met een  badmeubel.

Maatwerk wastafelblad 

Met en wastafelblad kan alles. Er is dan ook veel te kiezen. Denk aan het materiaal & kleur, de afmeting (bijna alles is mogelijk!), de waskom en of er wel of geen opbergmeubel gewenst is.

Opbouw waskom

Combineer een wastafelblad met een opbouwkom en kraan op het blad en hang het zwevend op. Of plaats een blad op een extra badmeubel zonder waskom of kraan.

Onderbouw waskom

Er zijn ook verschillende mogelijkheden om een wasbak onder het blad te plaatsen. De inbouw Qisania Vanity wasbak is daar uitermate geschikt voor. En speel daarbij met kleur! Want de Vanity is er in Rvs, Gun Metal, Copper en Gold. Zo ontstaat er een enorme vrijheid in het ontwerp.

 

Materiaal en afwerking van het afdekblad

Een afdekblad kan in verschillende materialen gemaakt worden. Het aantal kleuren is dan ook eindeloos; marmer-, beton-, steenkleuren van bijvoorbeeld Evora Quartz, Evora Ceramics. Alle materialen hebben ideale eigenschappen voor de badkamer.