The Wall by Dekker

The Wall by Dekker is méér dan een achterwand: een innovatief systeem dat niet alleen heel functioneel is, maar meteen de juiste look geeft aan je keuken. De clou zit hem in de rails waarin je heel eenvoudig verschillende accessoires kunt klikken.

Materialen als achterwand

Het unieke achterwandsysteem is een frame van 4 cm dik en kan worden afgewerkt met materialen van Dekker Zevenhuizen: keramiek (Evora Ceramics), composietsteen (Cambria en Evora Quartz), Glas, TopCore en Fenix. Elk materiaal heeft zijn eigen unieke kleuren en structuren. Kies je voor hetzelfde materiaal als je keukenblad of ga je voor contrast?

Accessoires voor The Wall achterwand

Je kiest ze zelf. En ze zijn altijd precies waar je ze nodig hebt. Iedere dag weer. The Wall is nooit statisch en nooit saai. En altijd 100% jouw smaak. Van telefoonopladers tot lampjes, van kruidenrekjes tot keukenrolhouders. Raspen, bakkwasten en zelfs vazen: de collectie is compleet en prachtig uitgevoerd in matzwart. Het design is minimalistisch. Het roestvrijstalen keukengerei is van het Duitse merk Rösle, dat bekendstaat om zijn hoogwaardige kwaliteit.

Elektriciteit waar het nodig is

Het systeem is voorzien van een intelligente stroomvoorziening door de stroomvoerende 4-fase rail. Deze horizontale rail dient als stekkerstation voor alle accessoires en is tevens de stroomverdeler in THEWALL® by Dekker.

THE WALL by Dekker

Dit systeem sfeervolle en multifunctionele achterwandsysteem is verkrijgbaar bij de keukenzaak. Ook kun je het bekijken in het Dekker Trend Centre. Eenmaal voor THE WALL by Dekker gekozen hebt bestel je eenvoudig de accessoires in de online shop van The Wall.

The Wall is leverbaar vanaf 1 januari 2022. Meer lezen? Download de brochure.