Cambria keukenblad

Cambria is een luxe composietsteen met expressieve kleuren. De platen worden in Amerika gemaakt. Dekker verwerkt ze tot hoogwaardige maatwerk keukenbladen.

Cambria heeft unieke patronen

Zeg je Cambria® dan zeg je: super-exclusief! De onderscheidende collectie composietsteen omvat prachtige kleuren, patronen en afwerkingen en geeft aan elke keuken een unieke sfeer. De uitgesproken dessins, die zo uit de natuur lijken te komen, kunnen toegepast worden in de moderne, landelijke of design keuken.

De platen van composietsteen zijn in groot formaat verkrijgbaar en kunnen als werkblad en achterwand gebruikt worden. Uiteraard is het materiaal onderhoudsvriendelijk, duurzaam, sterk en veilig in contact met voedsel.

Over Cambria

Cambria® is een Amerikaans familiebedrijf met een enorme historie en staat van dienst. Cambria® is trots op deze geschiedenis. Naast de meerwaarde van een familiebedrijf, gelooft Cambria® dat voortdurend blijven innoveren ervoor zorgt dat de klanten de kwaliteit van de Cambria® producten en diensten blijven waarderen.

Door state-of-the-art faciliteiten, ongeëvenaarde ontwerpinnovaties en de werkethiek van ervaren medewerkers, is Cambria® snel marktleider geworden in de USA. Cambria® is een wereldmerk met natuurgetrouw composiet keukenwerkbladen van
topkwaliteit.

Cambria