Cambria keukenblad

Cambria is een luxe composietsteen met expressieve kleuren. De platen worden in Amerika gemaakt. Dekker verwerkt ze tot hoogwaardige maatwerk keukenbladen.

Cambria heeft unieke patronen

Zeg je Cambria® dan zeg je: super-exclusief! De onderscheidende collectie composietsteen omvat prachtige kleuren, patronen en afwerkingen en geeft aan elke keuken een unieke sfeer. De uitgesproken dessins, die zo uit de natuur lijken te komen, kunnen toegepast worden in de moderne, landelijke of design keuken.

De platen van composietsteen zijn in groot formaat verkrijgbaar en kunnen als werkblad en achterwand gebruikt worden. Uiteraard is het materiaal onderhoudsvriendelijk, duurzaam, sterk en veilig in contact met voedsel.

Over Cambria

Cambria® is een Amerikaans familiebedrijf met een enorme historie en staat van dienst. Cambria® is trots op deze geschiedenis. Naast de meerwaarde van een familiebedrijf, gelooft Cambria® dat voortdurend blijven innoveren ervoor zorgt dat de klanten de kwaliteit van de Cambria® producten en diensten blijven waarderen.

Door state-of-the-art faciliteiten, ongeëvenaarde ontwerpinnovaties en de werkethiek van ervaren medewerkers, is Cambria® snel marktleider geworden in de USA. Cambria® is een wereldmerk met natuurgetrouw composiet keukenwerkbladen van
topkwaliteit.

Praktisch in onderhoud

Cambria is net als Evora Quartz is eenvoudig in onderhoud. Bij normale verontreiniging hoef je het blad slechts af te nemen met een schoon sopje en na te drogen met een doek. Wil je meer praktische informatie over het onderhoud van een composietsteen keukenblad? Lees er direct meer over in ons onderhoudsadvies.

Kijken en vergelijken 

De keukenbladen van Dekker zijn verkrijgbaar bij de betere keukenzaken. Ze hebben diverse bladen in de showroom liggen. Behalve dat staan er ook diverse monsterkasten die een overzicht geven van alle mogelijke materialen en de actuele kleuren waarin de bladen leverbaar zijn. Wil je er zeker van zijn dat bepaalde (nieuwe) materialen of kleuren in de betreffende showroom aanwezig zijn? Neem dan voor uw bezoek contact met hen op.

Dekker Trend Centre

Je kunt ook een bezoek brengen aan het Dekker Trend Centre. Hier zijn bijna alle expressieve kleuren op groot formaat te bekijken. Het Dekker Trend Centre is alleen op afspraak geopend.

Cambria