Over Dekker

Dekker is opgericht in 1930 en al jarenlang toonaangevend in de Nederlandse woonmarkt. Als familiebedrijf zijn we gespecialiseerd in het bewerken van hoogwaardige materialen tot maatwerkbladen voor de keuken en badkamer.

 

Dekker since 1930

Keukenbladen en wastafels op maat

Veel keukens en badkamers zijn voorzien van de producten van Dekker. Denk aan het maatwerk keukenblad en wastafel. Daarnaast levert Dekker ook aanverwante producten zoals kranen, spoelbakken verlichting en andere accessoires voor de keuken of badkamer.

Zakelijke markt

Dekker levert uitsluitend aan zakelijke afnemers, zoals keuken- en sanitairspeciaalzaken, bouwmarkten, architecten, projectafnemers en interieurbouwers.

Voor de keuken- en sanitair speciaalzaak is Dekker Zevenhuizen een betrouwbare partner. Eén die inspeelt op de ontwikkelingen, meedenkt en de prijs-kwaliteitverhouding in de gaten houdt. Met een totaalaanbod van producten, een uitstekende service en kennis en kunde over alle materialen. Wil je als bedrijf kennismaken met Dekker Zevenhuizen? Neem gerust contact met ons op

Eigentijdse werk- en productiemethoden

Dekker is een internationaal opererende onderneming met fabrieken en voorraadmagazijnen die behoren tot de modernste en efficiëntste in Europa. Continue procesinnovatie en voortdurende bijscholing van vakbekwame medewerkers zorgen ervoor dat de klant kan vertrouwen op hoogwaardige en onderscheidende producten – die geleverd worden op de afgesproken tijd.

Leo van der Velde (directeur) geeft een rondleiding in de fabriek.