Solid Wood keukenblad

Een houten keukenblad geeft de keuken sfeer. Hout heeft een warme uitstraling en is verkrijgbaar in tal van soorten en tinten. Bovendien laat hout zich goed combineren met ieder ander materiaal. Om lang plezier te hebben van het houtenblad moet het wel regelmatig met olie behandeld worden.

Afwerking massief hout

De houten keukenbladen van Dekker Zevenhuizen zijn altijd uitsluitend van AB-kwaliteit. Dat betekent dat alle houtlamellen worden gecontroleerd op kleur, knoesten en valhoutschade, en dat alleen de goedgekeurde lamellen worden gebruikt voor de vervaardiging van de bladen. Deze lamellen worden verbonden (door een vingerlas) en vervolgens onder hoge druk in elkaar geperst en watervast verlijmd. De houten keukenbladen zijn van 30 of 40 mm massief hout en afgewerkt met olie.

Er zijn diverse randafwerkingen mogelijk, zoals een robuuste haakse rand van 60 mm of een klassieke ronde rand.

Eigenschappen massief hout

  • warme natuurlijke uitstraling
  • makkelijk te combineren
  • past in iedere stijl keuken
  • afgewerkt met olie
  • semi-onderbouwmethode spoelbak

Keukenbladen wijzer

Wil je graag hout in de keuken maar een blad dat minder onderhoud vergt? Kijk dan eens naar een mooie hout look-a-like. In de brochure vind je een omschrijving van de meest voorkomende materialen, een stappenplan om een keukenblad te kiezen en de index met materiaaleigenschappen. 

New Call-to-action

Praktisch in onderhoud

Het blad vraagt meer onderhoud en is ook duurder dan bijvoorbeeld het kunststof blad. Maar zijn warme uitstraling weegt op tegen de zorg, en de tijdloze luxe is de investering waard.

Bij aankoop van het massief houten blad van Dekker krijg je een onderhoudsset mee, die bestaat uit een flacon olie, een schuursponsje en een katoenen doekje. Wil je meer praktische informatie over de plaatsing en onderhoud van een massief houten keukenblad? Lees er direct meer in onze kennisbank of download de pdf met het onderhoudsadvies.

Kijken, vergelijken en kopen

De keukenbladen van Dekker zijn verkrijgbaar bij de betere keukenspeciaalzaken. Ze hebben diverse bladen in de showroom liggen. Behalve dat staan er ook diverse monsterkasten die een overzicht geven van alle mogelijke materialen en de actuele kleuren waarin de bladen leverbaar zijn. Wil je er zeker van zijn dat bepaalde (nieuwe) materialen of kleuren in de betreffende showroom aanwezig zijn? Neem dan voor uw bezoek contact met hen op.

Dekker Trend Centre

Je kunt ook een bezoek brengen aan het Dekker Trend Centre. Hier zijn bijna alle expressieve kleuren op groot formaat te bekijken. Het Dekker Trend Centre is alleen op afspraak geopend.

Solid Wood