Dekker Zevenhuizen plant samen met Trees for All 1000 bomen. Dit compenseert een deel van de resterende CO2 uitstoot die vrijkomt bij de productie van het FSC®-gecertificeerd maatwerkblad Greenpanel. Hiermee wordt klimaatverandering tegengegaan. Bovendien bevordert het de biodiversiteit.

Greenpanel | Duurzaam keukenblad 

Greenpanel is een nieuw basismateriaal voor keukenbladen met een duurzaam karakter. Dit innovatieve, watervaste materiaal is namelijk FSC®-gecertificeerd, en laat een kleinere ecologische voetafdruk achter dan het gebruikelijke multiplex of spaanplaat. Maar het heeft wel dezelfde eigenschappen als multiplex en kan het met alle kleuren TopLaminaat afgewerkt worden. Dit bewijst dat gemak en design heel goed hand in hand kunnen gaan met milieuvriendelijkheid. En u betaalt voor Greenpanel niet eens méér dan voor multiplex!

Boodschap van Reinier van den Berg

Reinier van den Berg, ambassadeur Trees for All en meteoloog, heeft voor ons een mooie video gemaakt om te onderstrepen hoe belangrijk het is om klimaatverandering tegen te gaan. 

Trees for All certificaat

In 2017 doneert Dekker 1.000 bomen waarmee een groot deel van de CO2 emissie van het maatwerkblad Greenpanel wordt gecompenseerd. Trees for All zorgt voor de herbebossing van onze aarde. Samen leveren we een belangrijke bijdrage aan een groenere wereld voor nu en voor later.

Trees for alle certificaat Greenpanel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Dekker Zevenhuizen heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Die zorg voor het milieu gaat verder dan alleen de producten. We kijken ook naar het productieproces, het personeel en de directe omgeving. Daarom heeft  het familiebedrijf Dekker het ISO 14001-certificaat behaald: het milieumanagementsysteem dat structureel aandacht besteedt aan milieu in de hele bedrijfsvoering.

Bovendien heeft Dekker zich aangesloten bij MVO Nederland. Met de ondertekening van het MVO Nederland-manifest onderschrijven we dat bij alle bedrijfsbeslissingen wordt gestreefd naar een zorgvuldige balans tussen people, planet en profit, en dat bij de inkoop van producten en diensten sterk wordt gelet op sociale en milieuaspecten.