Daarom Dekker

Dekker is een familiebedrijf en sinds 1930 gevestigd in Zevenhuizen en we zijn verregaand gespecialiseerd in het bewerken van hoogwaardige materialen tot maatwerkbladen voor het hele interieur. Je herkent de bladen aan de exclusieve kleuren en de strakke afwerking. Daarnaast bieden we een ruim assortiment van even innovatieve als betrouwbare keuken- en sanitairproducten zoals spoelbakken, kranen en verlichting.

7 redenen om te kiezen voor producten van Dekker

Wat zijn de onderscheidende kenmerken van onze producten? Zeven redenen om te kiezen voor een keuken en/of badkamer van Dekker Zevenhuizen.

1. Innovatief en onderscheidend

Dekker scant voortdurend de markt. Wat zijn de ontwikkelingen, wat worden de trends? Daar spelen we direct op in. Door voortdurend te innoveren bieden we producten die net iets meer hebben. Die onderscheidend zijn en passen bij de trend van nu.

2. Up-to-date

De laatste ontwikkelingen en trends delen we graag. Met keuken- en sanitairspeciaalzaken, die onze magazines en digitale nieuwsbrieven ontvangen. En met jou. Op social media vind je altijd het laatste nieuws het eerst, en lees je onze inspirerende posts. Volg ons dus op Facebook Keuken of SanitairTwitterPinterest, Instagram en LinkedIn!

3. Maatschappelijk verantwoord en sociaal

Voor ons is maatschappelijk ondernemen een vanzelfsprekendheid. Daarom heeft ons familiebedrijf zich al jaren geleden aangesloten bij MVO Nederland. Dat houdt in dat bij alle bedrijfsbeslissingen wordt gestreefd naar een zorgvuldige balans tussen people, planet en profit. Zo hebben we al 86 jaar aandacht voor ons personeel, en zijn we betrokken bij lokale activiteiten. Ook hebben we het laten toetsen door MVO register.

4. Duurzame ontwikkeling

Dekker voldoet volledig aan de ISO-norm, zodat je de zekerheid hebt van een constante kwaliteit. Naast het ISO 9001-certificaat heeft Dekker ook het ISO 14001-milieucertificaat behaald. We zijn altijd op zoek naar duurzame materialen, en het zoeken naar milieuvriendelijke alternatieven voor de meer belastende materialen is verankerd in ons inkoopbeleid.

5. Veel keus en goede informatie

Wat is voor jou het beste werkbladmateriaal? Wat zijn de eigenschappen van de kokendwaterkranen? Hoe kun je de badkamer een persoonlijke, unieke touch geven? Wij hebben een lijn van brochures, tafeldisplays en monsterkasten die je helpen bij het maken van een keuze. Je vindt ze in de showroom van de betere keuken- en sanitairspeciaalzaak. Ook de materialenindex met 14 verschillende soorten keukenbladen is een handige tool die in één oogopslag laat zien wat de voordelen zijn van de verschillende materialen, en in welke prijsklasse ze vallen.

6. Harmonie in de keuken en badkamer

Dekker levert maatwerkbladen, wastafels en achterwanden, maar ook accessoires zoals kranen en verlichting. In verschillende prijsklassen, en altijd harmonieus op elkaar afgestemd. Zodat je met Dekker de keuken en/of badkamer precies kunt inrichten naar jouw wens.

7. State of the art

Dekker Zevenhuizen is een internationaal opererende onderneming met fabrieken en voorraadmagazijnen die behoren tot de modernste en efficiëntste in Europa. In Zevenhuizen hebben we een state-of-the-artfabriek voor de productie van Toplaminaat®- en Greengridz®-bladen. En in Alphen aan den Rijn staat een hightechsteenfabriek. We hebben dus alle kennis in huis en zijn flexibel genoeg om jouw ontwerp te realiseren.

Vind een dealer

Alle producten worden uitsluitend geleverd via de speciaalzaak. Via de dealerlocator vind je eenvoudig een keuken- en/of sanitairwinkel bij jou in de buurt.