Dekker Trend Centre

Maak kennis met Ventura en Piazza, de nieuwe wastafelmodellen!

Geen enkele badkamer is hetzelfde, dus waarom zouden wastafels dat wel zijn? Daarom biedt Dekker maatwerkopties voor wastafels die volledig op jouw smaak zijn afgestemd. Kies uit een scala aan rustige, effen kleuren of opvallende marmerpatronen. Of je nu een wastafel op maat wilt laten maken voor een badkamermeubel of liever los aan de muur bevestigt, bij Dekker hebben we voor elke smaak iets passends. Ontdek onze nieuwste ontwerpen, de Ventura en Piazza, naast andere modellen, allemaal verkrijgbaar in Evora® Quartz, Evora® Ceramics, Corian® en Dekton®. Vind het model en de afwerking die perfect passen bij jouw badkamer.

Strak design en onzichtbare afvoeren: Inclinata, Spiovente en Ventura

Kies voor een strakke en onzichtbare afvoer met modellen zoals de Inclinata, waarbij het water door de schuin aflopende bodem van de wastafel naar de afvoergoot aan de muurkant stroomt. De afvoer is subtiel afgedekt met een langwerpige plaat, waardoor het geheel een stijlvolle uitstraling heeft. Ook bij de Spiovente is de afvoer mooi weggewerkt; het water verdwijnt door een smalle opening rondom de afdekplaat. Voor een vergelijkbaar ontwerp met een diepere bodem is er de Ventura. Bij deze modellen komen de kranen uit de muur, wat zorgt voor een gestroomlijnde look.

   

Match de afvoerplug met de kraan: Squadro, Piazza en Doppio

Creëer een stijlvolle harmonie met modellen zoals de Squadro, een strakke vierkante wastafel met een zichtbare afvoer die je kunt afstemmen op de kraan. Bij dit model komt de wandkraan, wat ook een kenmerk is van de Piazza, een vergelijkbaar ontwerp maar met een diepere bodem. Voor degenen die de voorkeur geven aan een meer traditioneel ontwerp is er de Doppio, waarbij de kraan op een verlaagd niveau aan de zijkant of achterkant van de wastafel staat. Bij deze modellen is de afvoer zichtbaar, maar kun je de plug en kraan op stijlvolle wijze matchen.

  

Lekker uitgesproken: Discendente en Cubo

Maak een statement met modellen zoals de Discendente, waarbij de wastafel conisch afloopt naar de zijkant. Het model is voorzien van een wandkraan, waarbij het water wordt geleid naar de afgedekte afvoer, die stijlvol is afgewerkt met een kleine vierkante afdekplaat. Bij de Cubo valt de extra hoge rand direct op, en de afvoer wordt subtiel afgewerkt met een plug in dezelfde kleur als de kraan, die zich aan de achterkant van de wastafel bevindt. Dit model is perfect voor wie op zoek is naar een opvallende feature in de badkamer als je kiest voor een materiaal met een uitgesproken (marmer)patroon.

 

Unieke afwerking

Alle modellen zijn verkrijgbaar in Evora Quartz, Evora Ceramics, Corian en Dekton. Elk materiaal heeft unieke eigenschappen en is beschikbaar in diverse kleuren en dessins, variërend van neutrale tinten tot gedurfde patronen. Zo vind je altijd iets wat perfect past bij jouw droombadkamer.

Kom langs bij het Dekker Trend Centre

Wil je onze verschillende wastafelmodellen en materialen van dichtbij bekijken én aanraken? Dan heten we je van harte welkom in het Dekker Trend Centre in Zevenhuizen, dichtbij Rotterdam. Hier kun je volop inspiratie opdoen. Het Dekker Trend Centre is geopend van maandag t/m donderdag van 9:00-17:00 uur en op vrijdag tot 16:00 uur. Vergeet niet van tevoren een afspraak te maken voordat je langskomt!

Wastafel brochure

Meer lezen over onze wastafel collectie? Ontdek alle mogelijkheden en details in onze brochure. Leer meer over onze diverse modellen, materialen en afwerkingen, en laat je inspireren voor jouw perfecte badkamer. Download hier nu onze brochure!

New Call-to-action

Terug naar nieuwsoverzicht

Deel dit artikel: