AluSplash Supernova achterwand

AluSplash past in de trends

AluSplash® blijft de keukenwereld veroveren door perfect in te spelen op de nieuwste trends. Met trots presenteren wij bij Dekker Zevenhuizen de nieuwste toevoegingen aan de AluSplash Essenza collectie, waarin stijl, functionaliteit en innovatie samenkomen. De vier nieuwe kleuren, Milky Way, Supernova, Mystical en Cosmic passen perfect in de hedendaagse trends en brengen een frisse wind in keukendesign. Of je nu kiest voor lichte tonen geïnspireerd door de Melkweg, warme stralende kleuren als een supernova, natuurlijke kleuren voor een mystieke kalmte, of juist de diepe aardse tinten met de kracht van de kosmos, AluSplash Essenza laat je keuken stralen!

Een wereld van kleuren

Milky Way brengt een lichte en ruimtelijke sfeer, perfect passend bij de Lightness trend. Supernova straalt als een zonnige explosie, waardoor je keuken een uitnodigend en warm gevoel krijgt. Mystical omarmt natuurlijke rust en past perfect in de Nature Rock trend, terwijl Cosmic de perfecte balans tussen aards en modern vindt, waardoor het zowel bij de Lightness als de Nature Rock trend past. Ontdek jouw perfecte kleur en geef je keuken een nieuwe dimensie!

Stijlvol, functioneel en duurzaam

Buiten dat deze Essenza kleuren beeldschoon zijn, biedt AluSplash ook een scala aan praktische voordelen. De achterwanden zijn niet alleen stijlvol, maar ook hittebestendig en makkelijk schoon te maken, waardoor ze ideaal zijn voor achter de kookplaat. Met hoogwaardige coating, snelle montage, en duurzaamheid is AluSplash Essenza niet alleen een designelement, maar ook een praktische en verstandige keuze. Dus als je zoekt naar een esthetische, maar ook functionele achterwand, dan is AluSplash Essenza precies wat je zoekt.

Terug naar nieuwsoverzicht

Deel dit artikel: