Dekker Zevenhuizen en PITT cooking geven een gezamenlijke, permanente productpresentatie in Studio Senses. Een uniek experience center voor professionele sfeer- en smaakmakers waar specialisten vanuit verschillende disciplines gasten zelf laten ervaren wat de mogelijkheden zijn op het gebied van interieur, inrichting en identiteit. Dekker en PITT cooking laten hier eens te meer zien dat hun keukenbladen en gaspitten uitermate geschikt zijn voor professioneel gebruik.

Dekker en PITT cooking vormen een inspirerende combinatie, die niet alleen praktisch is maar ook stijlvol. Dekker inspireert de bezoeker van het horecabolwerk met uiteenlopende bladen voor professioneel gebruik in de horeca: balies, barbladen, wastafels, tafels, keukenbladen en méér. PITT cooking bewijst dat er meer mogelijk is dan u denkt, met Ocean Kitchen van Robert Kolenik; een aquarium met een professionele PITT cooking opstelling, geïntegreerd in een mooi en functioneel werkblad van Dekker. De opstelling reikt op een overzichtelijke manier tal van ideeën aan.

Het werkbladtheater van Dekker en de opstelling van PITT cooking zijn te vinden in Studio Senses Den Haag | Delft. Op de bovenetage van de nieuwe HANOS internationale horeca groothandel.

Op 9 november 2015 is Studio Senses Den Haag | Delft officieel geopend.