Ontworpen door experts voor kenners

Van uw keuken wilt u houden. Als een van de grootste aanbieders van professionele mengkranen weet KWC wat uw spoelcentrum vandaag de dag moet kunnen en moet vertegenwoordigen. De deskundigheid uit de professionele keuken komt naar voren in de details van de mengkranen voor privéhuishoudens. De kranen hebben de kenmerkende Zwitserse kwaliteit die moeiteloos wordt gecombineerd met een karakteristiek design. Het resultaat: met prijs bekroonde systemen die exact bij uw gewoontes passen – van de klassieker tot de hightechmaster.

KWC staat voor innovatie, precisie en esthetiek

KWC is een wereldwijd toonaangevend kranenmerk dat al 140 jaar kwalitatief hoogwaardige keuken- en badkamermengkranen produceert. Innovatie, precisie en esthetiek zijn de karakteriserende kenmerken van KWC producten. KWC’s innovatie betekent dat u kunt genieten van het hoogste niveau van gebruikscomfort, eenvoudig onderhoud en maximale betrouwbaarheid. De precisie komt terug in de duurzaamheid. En verschillende ontwerpen zijn door internationale vakjury’s meervoudig met prijzen bekroond voor hun unieke esthetiek en gebruiksvriendelijke ergonomie. 

Duurzaamheid Swiss made

Al meer dan 100 jaar produceert KWC mengkranen in de hoofdvestiging in Unterkulm in het kanton Aargau in Zwitserland. Jaar in, jaar uit investeert KWC aanzienlijke bedragen in de productie-installaties daar. De kwaliteit van de producten houdt KWC  hoog door voortdurende modernisering en regelmatige bedrijfscertificeringen. 

KWC assortiment van Dekker Zevenhuizen

Wij leveren met trots een selectie hoogwaardige KWC kranen. Alle kranen stralen Zwitserse kwaliteit en design uit. Zo maakt u eenvoudig een keus voor de ideale kraan in de keuken of de badkamer.

KWC logo