Solid surface in de keuken

Solid surface is niet meer weg te denken uit de keuken. Logisch, want het materiaal is thermisch vervormbaar, is te repareren bij beschadigingen en kan (vrijwel) naadloos worden verlijmd, wat ideaal is voor L- en U-opstellingen. Kiest u voor een spoelbak van hetzelfde materiaal, dan worden blad en bak vrijwel één naadloos geheel. Met Solid surface worden dan ook de fraaiste ontwerpen gerealiseerd. Iedere plaat is door en door gekleurd, en elke kleur heeft zijn eigen unieke
uitstraling. Onder de verzamelnaam Solid surface bieden wij tientallen kleuren van Corian en HI-MACS. Een selectie daarvan is uit voorraad leverbaar. Alle andere kleuren zijn op bestelling ook leverbaar.

Nieuwe kleuren 2016

Ice Queen, Shadow Queen and Star Queen: dat zijn drie tinten die Marcel Wanders bedacht voor de gloednieuwe, trendy Luciacollectie van HI-MACS. De collectie is sinds 1 januari 2016 in Europa verkrijgbaar. Bij Dekker Zevenhuizen hebben we de Ice Queen en Star Queen opgenomen in de Ultimo Collectie.

Industrial Partner

Er zijn veel spelers in de wereld van Solid surface. Bekende en minder bekende. Dekker Zevenhuizen kiest voor Corian en HI-MACS. Zodat wij u de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. Wij zijn er trots op dat Corian én HI-MACS ook kiezen voor Dekker Zevenhuizen. Wij zijn al geruime tijd hun Industrial Partner – en dragen dus het predicaat ‘betrouwbaar verkoopkanaal’. Dekker Zevenhuizen heeft ruim 45 jaar ervaring in het bewerken van Solid surface materialen. We weten dan ook als geen ander wat mogelijk is. Zo kunnen we door de juiste onderlijming en montage PITT® cooking integreren in Solid surface. Wij leveren u een heldere montage- en onderhoudshandleiding mee, en kunnen u adviseren over de reparatie van gebruiksschade.