De keuken krijgt met de gekleurde Lanesto kranen en bijpassende Lanesto Urban spoelbakken een unieke look. Zo creëert u met deze eigentijdse kleuren een geheel eigen stijl.

Keukenmengkraan en Selsiuz kokendwaterkraan

De Lanesto rvs kranen en de Selsiuz kokendwaterkraan zijn leverbaar in de kleuren Gun Metal, Gold en Copper. Wat u ook zoekt; een kokendwaterkraan, twee knops kraan of eenhendel mengkraan, er is altijd een kraan die aansluit bij uw wens.

De Lanesto Urban spoelbak maakt je keuken compleet

De Lanesto Urban spoelbakken Inox, Gun Metal, Gold en Copper matchen een op een met de gekleurde Lanesto en Selsiuz Steel kranen. Een unieke combinatie die jouw keuken een heel eigen gezicht geeft. De spoelbak kan, afhankelijk van het keukenblad, als vlakinbouw of onderbouw gemonteerd worden. Ook is er een bijpassend inzetbakje én bodemrekje verkrijgbaar!

Lanesto Urban Spoelbakken

De keukentrend Ethnic Nature

Deze metaalkleuren Gun Metal, Gold en Copper sluiten feilloos aan bij de trend Ethnic Nature. Een trend die geïnspireerd is op etnische culturen en tropische natuur, en waarin groen dé trendkleur is. We halen de natuur naar binnen met materialen als rotan, en met een prachtig palet van bruintinten; van zand tot klei en donkere aardetinten. Zwart wordt gecombineerd met hout- en steenstructuren met duidelijke nerven en aders. In deze mix van aardse kleuren en natuurlijke materialen gaat handgemaakt samen met de industriële metalen.

Met de glans van rvs

De Selsiuz Steel kranen en de Lanesto kranen zijn vervaardigd van rvs, net als de spoelbakken. Beide danken hun kleur aan de PVD-techniek. PVD staat voor ‘Physical Vapour Deposition’: een geavanceerde technologie waarbij moleculen uit een gas of damp hechten aan het rvs waardoor een kleur ontstaat. Dankzij deze techniek blijft de metaalglans van het rvs behouden.

Waar kan ik de kraan en spoelbak bekijken?

Wilt u de Selsiuz kokendwaterkraan of Lanesto Urban spoelbak graag bekijken? Vind het dichtstbijzijnde verkooppunt via de dealer locator. Of download hieronder de brochure voor meer informatie over de Selsiuz kokendwaterkraan.

 

Download onze gratis brochure