Dekker en WKP samen op Living Kitchen

Dekker Zevenhuizen verwelkomt samen met WKP alle Nederlandse en internationale keukenspecialisten op Living Kitchen. De twee innovatieve bedrijven laten bezoekers van deze toonaangevende beurs kennismaken met hun nieuwste high-end producten.

Onderscheiden met trends

Centraal bij Dekker staat dé keukentrend van 2017: URBAN JUNGLE. Industrieel en stoer zijn hier de sleutelwoorden. In de URBAN JUNGLE stijl is geen frutsel te zien, alles heeft een functie. Het maatwerkblad en de accessoires zoals de kraan, geven de keuken de juiste uitstraling; de materialen maken het verschil.

WKP laat met haar merk WAVE zien dat de afzuigkap een meubelstuk kan zijn. De ‘afzuiglamp’ is een ware eye-catcher die de keuken volwassen maakt. Eenvoudige basisvormen en verfijnd afgewerkt. Uitgevoerd met sfeervolle verlichting, verschillende kleuren en materialen zoals leder.

Highlights op Living Kitchen

Vooral opvallend is de geaderde kleur Rio Brown in de collectie keramiek (Evora® Ceramics) ook introduceert Dekker Zevenhuizen twee populaire betonkleuren Stucco Light en Stucco Dark. Exclusief is ook DecorTop, waarmee alle afzetrecords van een nieuw materiaal zijn gebroken. Het laminaat blad heeft een unieke, diepere structuur en uiterst natuurgetrouwe kleuren. Zo ziet de nieuwste kleur Craft eruit alsof die gestuukt is; zelfs de vegen ontbreken niet.

Met de nieuwste Urban-driegatkraan van Lavanto® kan iedereen zijn eigen kraan samenstellen volgens een eenvoudig driestappenplan: uitloop, greep, finishing. In totaal zijn er dertig ontwerpen mogelijk, die variëren van eigentijds tot tijdloos. WAVE presenteert zijn innovatieve afzuiglampen: afzuigkappen en designlampen ineen, waarmee de sfeer in de keuken kan worden doorgetrokken naar de woonkamer. Er zijn uiteenlopende stijlvolle afwerkingen.

WAVE laat onder het andere het model 2610, uitgevoerd met leder en dimbare led verlichting zien. Nieuw in het programma is het model 2175, waarbij de buitenzijde glanzend gelakt is en de onderzijde mat afgewerkt. Om de bezoeker te laten ervaren dat alles in principe mogelijk is, zullen er nog andere modellen worden getoond die anders dan anders zijn op het gebied van afwerking, kleurmogelijkheden en materialen.

Dutch Design

Dat er meer gebeurt op het gebied van Nederlands design laat PITT cooking zien met een spectaculaire presentatie pal naast Dekker. De gasbranders hebben een strak en stoer design en kun je direct op het keukenblad plaatsen. Bijvoorbeeld op zwart mat Fenix NTM dat veelvuldig terug te zien is op deze stand.

Inspireren

Op Living Kitchen laten Dekker Zevenhuizen, WKP en PITT cooking zien dat er altijd interessante ontwikkelingen zijn waarmee ze bezoekers verrassen en inspireren.

Graag tot ziens

We zien u graag in Living Kitchen HAL 4.2 stand A30.