7 redenen om te kiezen voor producten van Dekker

Wat zijn de onderscheidende kenmerken van onze producten? Zeven redenen om te kiezen voor een keuken en/of badkamer van Dekker Zevenhuizen.

1. Innovatief en onderscheidend

Dekker scant voortdurend de markt. Wat zijn de ontwikkelingen, wat worden de trends? Daar spelen we direct op in. Door voortdurend te innoveren bieden we producten die net iets meer hebben. Die onderscheidend zijn en passen bij de trend van nu.

2. Up-to-date

De laatste ontwikkelingen en trends delen we graag. Met keuken- en sanitairspeciaalzaken, die onze magazines en digitale nieuwsbrieven ontvangen. En met u. Op social media vindt u altijd het laatste nieuws het eerst, en leest u onze inspirerende posts. Volg ons dus op Facebook Keuken of SanitairTwitterPinterest en LinkedIn!

3. Maatschappelijk verantwoord en sociaal

Voor ons is maatschappelijk ondernemen een vanzelfsprekendheid. Daarom heeft ons familiebedrijf zich al jaren geleden aangesloten bij MVO Nederland. Dat houdt in dat bij alle bedrijfsbeslissingen wordt gestreefd naar een zorgvuldige balans tussen people, planet en profit. Zo hebben we al 86 jaar aandacht voor ons personeel, en zijn we betrokken bij lokale activiteiten.

4. Duurzame ontwikkeling

Dekker voldoet volledig aan de ISO-norm, zodat u de zekerheid heeft van een constante kwaliteit. Naast het ISO 9001-certificaat heeft Dekker ook het ISO 14001-milieucertificaat behaald. We zijn altijd op zoek naar duurzame materialen, en het zoeken naar milieuvriendelijke alternatieven voor de meer belastende materialen is verankerd in ons inkoopbeleid.

5. Veel keus en goede informatie

Wat is voor ú het beste werkbladmateriaal? Wat zijn de eigenschappen van de kokendwaterkranen? Hoe kunt u uw badkamer een persoonlijke, unieke touch geven? Wij hebben een lijn van brochures, tafeldisplays en monsterkasten die u helpen bij uw keuze. U vindt ze in de showroom van de betere keuken- en sanitairspeciaalzaak. Ook de materialenindex met 13 verschillende soorten keukenbladen is een handige tool die in één oogopslag laat zien wat de voordelen zijn van de verschillende materialen, en in welke prijsklasse ze vallen.

6. Harmonie in de keuken en badkamer

Dekker levert maatwerkbladen, wastafels en achterwanden, maar ook accessoires zoals kranen en verlichting. In verschillende prijsklassen, en altijd harmonieus op elkaar afgestemd. Zodat u met Dekker de keuken en/of badkamer precies kunt inrichten naar uw wens.

7. State of the art

Dekker Zevenhuizen is een internationaal opererende onderneming met fabrieken en voorraadmagazijnen die behoren tot de modernste en efficiëntste in Europa. In Zevenhuizen hebben we een state-of-the-artfabriek voor de productie van Toplaminaat®- en Greenpanel®-bladen. En in Alphen aan den Rijn staat een hightechsteenfabriek. We hebben dus alle kennis in huis en zijn flexibel genoeg om úw ontwerp te realiseren.

Bekijk op deze website alle  kwaliteitsproducten van Dekker Zevenhuizen en ontdek wat bij u past.