Beton

Beton is al jaren een favoriete kleur in de keuken. De grijze tint is neutraal terwijl de uitstraling stoer, industrieel of juist landelijk kan zijn. Door zijn koele, strakke uiterlijk past deze massieve blikvanger in nagenoeg ieder designontwerp. 

Keukenblad met betonlook

De looks zijn dus geweldig, maar beton is niet het meest praktische materiaal in de keuken. Daarom zijn er in verschillende andere materialen mooie betonlookalikes die niet van echt te onderscheiden zijn. Deze materialen zijn er in verschillende prijsklassen, waardoor er altijd een 'betonnen' blad is dat past bij uw budget. 

Beton in alle prijsklassen

De betonlookalikes zijn alle perfect geschikt als keukenblad. Waarop moet u verder dan nog letten behalve op de prijs? We helpen u graag op weg!

TopLaminaat

TopLaminaat is een van de meest functionele materialen voor een keukenblad. Het is namelijk praktisch in het onderhoud, en bijna ieder ontwerp is mogelijk, dankzij de grote afmetingen van de plaat. Met wel acht mooie betonkleuren biedt TopLaminaat veel keuze. Fijn dat het ook nog eens gunstig geprijsd is! Bovendien is TopLaminaat, met zijn duurzame Greenpanel basisblad, een duurzame keuze. Goed voor de portemonnee én het milieu dus!

Lees meer over TopLaminaat

DecorTop

Cliff is een eigentijdse betonkleur met een levensechte betonstructuur. Maar de DecorTop collectie biedt ook mooie donkere varianten. Door de levendige structuur geeft DecorTop een echt betongevoel aan het blad. Weet u overigens dat dit robuuste, extra dikke laminaat niet veel duurder is dan TopLaminaat?

Lees meer over DecorTop

TopCore

TopCore is een compactlaminaat dat tegen een stootje kan. Het oppervlak heeft mooi reliëf. Dankzij dit reliëf, de mooie kleuren én de ideale eigenschappen van het blad is TopCore een perfect alternatief voor echt beton.

Lees meer over TopCore

Evora Quartz

Composietsteen (Evora Quartz®) bestaat overwegend uit kwarts, net als graniet. Daardoor is het ook hard, en heeft het zo’n natuurlijke uitstraling. Composietsteen is verkrijgbaar in een scala van tinten. - ook in prachtige, natuurlijke betonkleuren met rijke schakeringen.

Lees meer over Evora Quartz

Evora Ceramics

Een keukenblad van keramiek (Evora Ceramics®) is duurzaam en volkomen onderhoudsvrij. Want keramiek is hitte-, vlek- én krasbestendig! Houdt u van een strak blad met de looks van beton? Kijk dan eens naar de kleuren van keramiek.

Lees meer over Evora Ceramics

Corian

Dit keukenblad van massief en homogeen kunststof kan volledig op maat worden gemaakt en in iedere gewenste vorm  worden gebogen. Corian biedt twee natuurlijke betonkleuren die de keuken een designuitstraling geven.

Lees meer over Corian

Kijken, vergelijken en kopen
De bladen zijn verkrijgbaar bij de betere keukenspeciaalzaken. Deze zaken hebben diverse bladen in hun showroom liggen. Daarnaast staan er ook monsterkasten die u een overzicht geven van alle mogelijke materialen en de actuele kleuren waarin de bladen leverbaar zijn.