Keukenbladen

Weinig onderdelen van de keuken zijn zo belangrijk als het aanrechtblad. U zult er immers vrijwel dagelijks aan werken. Daarom moet het tegen een stootje kunnen, en comfortabel zijn in het gebruik en onderhoud. Tegelijkertijd is het blad dé blikvanger in uw keuken – dus zal het behalve praktisch ook mooi moeten zijn, en moeten passen bij uw keuken. En bij uw budget, natuurlijk! Want keukenbladen zijn er in uiteenlopende prijsklassen.

Het ideale keukenblad kiezen

U zult niet iedere dag een nieuwe keuken kopen. Welke materialen zijn er inmiddels? En wat zijn hun voor- en nadelen? Dekker Zevenhuizen helpt u graag bij uw oriëntatie. In de Keukenbladen brochure vindt u een overzicht van de meest voorkomende materialen en een schema met een handig overzicht van alle keukenbladmaterialen en hun eigenschappen. 

Keukenbladen brochure

 

Onderhoud

Elk materiaal is anders en heeft andere eigenschappen. U kunt ervan uitgaan dat elk materiaal geschikt is voor uw keuken. En met het juiste onderhoud kunt u er jaren lang van genieten. Wilt u weten hoe u een keukenblad kunt schoonmaken? Bekijk dan onze onderhoudsadviezen.

Impressies keukenbladen