Keuken

Elk keukenblad is eenvoudig te reinigen. Door de eigenschappen, de kleur of oppervlak structuur van het blad kan het onderhoud wel sterk verschillen. Over het algemeen geldt dat een relief of structuur op het blad iets meer onderhoud vraagt omdat het vuil makkelijker achter blijft op het blad. En let op dat bij matte en egale kleuren vuil sneller zichtbaar is.

Onderhoudsadvies Gehard Glas

Gehard Glas is een onderhoudsvriendelijk materiaal voor de keuken. Om het blad mooi te houden is een juist gebruik en regelmatige reiniging noodzakelijk. Met onderstaande tips heb je jarenlang plezier van het blad.

Onderhoudsadvies TopLaminate

Voor het onderhouden van het keukenblad kun je Top Cleaner gebruiken, een speciale laminaatreiniger dat gemakkelijk het vuil van het laminaat verwijdert en een heerlijk frisse geur achterlaat. Spoel wel altijd goed na met lauwwarm water en maak het blad droog met een schone, droge theedoek of keukenpapier.

Onderhoudsadvies DecorTop

Voor het onderhouden van het keukenblad kun je ook Top Cleaner gebruiken, een speciale laminaatreiniger dat gemakkelijk het vuil van het laminaat verwijdert en een heerlijk frisse geur achterlaat. Spoel wel altijd goed na met lauwwarm water en maak het blad droog met een schone, droge theedoek of keukenpapier.

Onderhoudsadvies TopCore

Voor het onderhouden van het blad kun je Top Cleaner gebruiken, een speciale laminaatreiniger dat gemakkelijk het vuil van het laminaat verwijdert en een heerlijk frisse geur achterlaat.

Onderhoudsadvies Fenix

Neem het blad dagelijks af met een keukendoekje en een schoon sopje met een heel klein beetje afwasmiddel. Om er voor te zorgen dat er geen residu achterblijft gebruik je alleen water en een melaminespons.

Pagina