Keuken

Elk keukenblad is eenvoudig te reinigen. Door de eigenschappen, de kleur of oppervlak structuur van het blad kan het onderhoud wel sterk verschillen. Over het algemeen geldt dat een relief of structuur op het blad iets meer onderhoud vraagt omdat het vuil makkelijker achter blijft op het blad. En let op dat bij matte en egale kleuren vuil sneller zichtbaar is.

Onderhoudsadvies Gehard Glas

Gehard Glas is een onderhoudsvriendelijk materiaal voor de keuken. Om het blad mooi te houden is een juist gebruik en regelmatige reiniging noodzakelijk. Met onderstaande tips heb je jarenlang plezier van het blad.

Onderhoudsadvies TopLaminate

TopLaminate is een onderhoudsvriendelijk materiaal voor de keuken en badkamer. Om het blad mooi te houden is een juist gebruik en regelmatige reiniging noodzakelijk. Met onderstaande tips heb je jarenlang plezier van het blad.

Onderhoudsadvies DecorTop

DecorTop is een onderhoudsvriendelijk materiaal voor de keuken en badkamer. Om het blad mooi te houden is een juist gebruik en regelmatige reiniging noodzakelijk. Met onderstaande tips heb je jarenlang plezier van het blad.

Onderhoudsadvies TopCore

Neem het TopCore blad dagelijks af met een keukendoekje en een schoon sopje van wat afwasmiddel. Spoel altijd goed na met lauwwarm water en maak het blad droog met een schone, droge theedoek of keukenpapier. Hierdoor worden resterend vuil en eventuele zeep- en waterresten geabsorbeerd.

Onderhoudsadvies Fenix

Neem het blad dagelijks af met een keukendoekje en een schoon sopje met een heel klein beetje afwasmiddel. Om er voor te zorgen dat er geen residu achterblijft gebruik je alleen water en een melaminespons.

Pagina