Beton is hot. Ook in 2015 staat dit robuuste materiaal in de top 10 van meest gevraagde werkbladen. Niet verwonderlijk, want beton heeft een uiterst robuuste uitstraling, en is hét blad voor de moderne, minimalistische keuken. U kunt kiezen voor LightBeton®, maar ook voor een perfecte lookalike die wél de sfeer van beton creëert, maar net wat andere eigenschappen heeft.

LightBeton

Het is gemakkelijker te vervoeren, te verplaatsen en te monteren dan echt beton: LightBeton®. Een goed alternatief dat zo’n 60% lichter is dan standaardbeton. Toch is het minstens zo robuust en onverwoestbaar. LightBeton heeft ook alle kenmerken van gewoon beton: de verschillende structuren, de haarscheurtjes en de lichte en donkere delen. De speciale coating beschermt tegen vlekken, en is
repareerbaar. Ideaal voor uw keukenblad, dus! 

Lookalikes: volop voordeel

Hoe mooi een blad ook is, het materiaal moet wel praktisch zijn, en passen bij uw budget. Kijkt u daarom ook eens naar alternatieve materialen die dezelfde uitstraling hebben als beton, maar volledig andere eigenschappen. Deze betonlook-alikes zijn verkrijgbaar in alle prijsklassen, waardoor ze voor iedereen bereikbaar zijn.