Kennisbank onderhoud

 

Keuken
Onderhoudsadvies Gehard Glas
Gehard Glas is een onderhoudsvriendelijk materiaal voor de keuken. Om het blad mooi te houden is een juist gebruik en regelmatige reiniging noodzakelijk. Met onderstaande tips heb je jarenlang plezier van het blad.
Onderhoudsadvies TopLaminate
Voor het onderhouden van het keukenblad kun je Top Cleaner gebruiken, een speciale laminaatreiniger dat gemakkelijk het vuil van het laminaat verwijdert en een heerlijk frisse geur achterlaat. Spoel wel altijd goed na met lauwwarm water en maak het blad droog met een schone, droge theedoek of keukenpapier.
Onderhoudsadvies DecorTop
Voor het onderhouden van het keukenblad kun je ook Top Cleaner gebruiken, een speciale laminaatreiniger dat gemakkelijk het vuil van het laminaat verwijdert en een heerlijk frisse geur achterlaat. Spoel wel altijd goed na met lauwwarm water en maak het blad droog met een schone, droge theedoek of keukenpapier.
Onderhoudsadvies TopCore
Voor het onderhouden van het blad kun je Top Cleaner gebruiken, een speciale laminaatreiniger dat gemakkelijk het vuil van het laminaat verwijdert en een heerlijk frisse geur achterlaat.
Onderhoudsadvies Fenix
Neem het blad dagelijks af met een keukendoekje en een schoon sopje met een heel klein beetje afwasmiddel. Om er voor te zorgen dat er geen residu achterblijft gebruik je alleen water en een melaminespons.
Onderhoudsadvies Evora Quartz (composietsteen)
Om gemakkelijk vuil en gebruikssporen te verwijderen kun je Evora Daily Cleaner gebruiken. Spoel daarna altijd goed na met lauwwarm water en maak het blad droog met een schone, droge theedoek of keukenpapier.
Onderhoudsadvies Evora Ceramics (keramiek)
Om gemakkelijk vuil en gebruikssporen te verwijderen kun je Evora Daily Cleaner gebruiken. Spoel wel altijd goed na met lauwwarm water en maak het blad droog met een schone, droge theedoek of keukenpapier.
Onderhoudsadvies Evora Granite (graniet)
Om gemakkelijk vuil en gebruikssporen te verwijderen, kun je Evora Cleaner gebruiken. Spoel altijd na met lauwwarm water en maak het blad droog. 
Onderhoudsadvies rvs
RVS is een onderhoudsvriendelijk materiaal voor de keuken. Om het blad mooi te houden is een juist gebruik en regelmatige reiniging noodzakelijk. Met onderstaande tips heb je jarenlang plezier van het blad. Dagelijks onderhoud Neem het blad dagelijks...
Hoe onderhoud ik een keukenblad van Corian
Om de oorspronkelijke glans van het materiaal te behouden, behandel deze regelmatig met een schurend reinigingsmiddel (Cif) en een schuur-sponsje. Spoel wel altijd goed na met lauwwarm water en maak de spoelbak droog met een schone, droge theedoek of keukenpapier. 
Alles weergeven
Badkamer
Onderhoudsadvies wastafel van Solid Marmo
Solid Marmo De wastafel in de badkamer wordt elke dag intensief gebruikt. Daarom is het wel zo fijn dat het dagelijks onderhoud niet te veel tijd kost. Met de Sanitair reiniger kun je op een milde maar ...
Alles weergeven