Badkamertrend Soft Stream

Badkamertrends voor 2021: Rural Chic en Soft Stream

Waar denk je aan als je jouw nieuwe luxe badkamer ontwerpt?

Grote kans dat jij binnenkort de keuze maakt om je eigen luxe badkamer te ontwerpen. Gefeliciteerd met die mooie plannen! Maar ja, voor welke richting of trend kies je? Wat zijn de meest relevante badkamertrends van nu? En…. niet onbelangrijk: realiseer je je ook dat een badkamer tegenwoordig niet alleen functioneel hoeft te zijn, maar juist een plek is waar het helemaal gaat om jouw welzijn én jouw wellness!

Oh ja: hoe werkt dat eigenlijk… het ontwerpen van een luxe badkamer?

We hebben met plezier een aantal zaken voor jou op een rijtje gezet. Beschouw dit blog dan ook als een kadootje. Want, we weten 100% zeker dat je – na het lezen van dit blog - nieuwe inspiratie hebt opgedaan. Je weet wat de mogelijkheden zijn en de kans is heel groot dat je ook weet welke richting je op wilt.

Trendoverzicht met moodboards

We weten zeker dat je jarenlang plezier hebt van jouw nieuwe luxe badkamer. Wil je alle trends eens rustig bekijken? Download dan alvast het trendreport met moodboards Rural Chic en Soft Stream met een trendcolumn van trendjournalist Monique van der Reijden.

New Call-to-action

Badkamerrevival

Echter, voordat we het met jou over de badkamertrends hebben, eerst iets algemeens over badkamers. Je zult je zeker in het volgende herkennen: het creëren van méér ruimte voor persoonlijke ontspanning is ook voor jou hét credo geworden. Dat kan ook haast niet anders na een jaar waarin de wereld op z’n kop stond. Waarschijnlijk werd voor jou thuiswerken ook de norm en dús ontwikkelde zich in 2020 ook bij jou het gevoel dat je je huis eens grondig onder handen wilde nemen. Immers, door al dat thuiswerken keek je elke dag tegen de ‘oneffenheden’ aan. Van de woonkamer tot aan de keuken, en van de tuin tot aan slaapkamers.

Het gevoel om die oneffenheden aan te pakken, heb je beslist ook bij de badkamer. En daar ben je niet de enige in!
 
Sterker nog: wij zijn er van overtuigd dat we aan de vooravond staan van een grondige badkamerrevival! Iedereen in Nederland heeft meer dan ooit behoefte aan gezonde wellness én persoonlijk welzijn. En, minder oneffenheden! Je begrijpt het al: het ontwerpen van een luxe badkamer vraagt nieuwe inzichten.
 

Maar hoe?

We laten je dan ook graag kennismaken met Qisani. Dit is een ijzersterk Nederlands merk met luxe badkamermeubilair en -accessoires dat verkrijgbaar is bij de meeste gerenommeerde verkooporganisaties van hoogwaardig badkamerinterieur. Er zit er vast wel één bij jou in de buurt.

Qisani heeft voor jou het verrassende en inspirerende antwoord. Want, Qisani gaat helemaal mee in de belangrijkste en prachtige trends van nu, die wij definiëren als Rural Chic en Soft Stream. 

 

Badkamertrend 1: Rural Chic

(Je bent thuis in de badkamer)

Praktisch gemak en ultiem comfort gaan hand-in-hand met een groots en exclusief effect! Ook jij wordt enthousiast van bijvoorbeeld de keramische platen met een uitvergrote onyx of marmeren adering. Het gebruik van een mix van natuursteen, hout en groenbeleving versterkt bovendien jouw contact met de natuur zonder daar meteen al te zweverig over te doen. Daarnaast is het nu bijna standaard om op elke wand een ander materiaal te plaatsen. Je zult ontdekken dat jouw badkamer minder monotoon aanvoelt. Natuurlijk is alles nog wel functioneel maar het gevoel van ‘thuis in de badkamer’, een plek om jezelf gereed te maken voor de dag of juist de ontspanning te vinden na de stress van alles éérder op de dag, overheerst. Daarom veel meer beleving voor jou. Je ervaart een intenser gevoel. 

Het gaat bij Rural Chic om grote gebaren met strakke architectonische lijnen. De Look and Feel is stoer, chic en handgemaakt, en verrassende eyecatchers stelen de show. Buitenmaterialen zoals onbewerkt hout, steen, marmer en staal krijgen een premiumstatus. Maar de ‘touch’ is aansluitend levensecht. 

Kortom: je voelt je eindelijk thuis in jouw badkamer.

 

   

Badkamertrend 2: Soft Stream

(Je gaat voor functioneel én sfeer)

De ‘holistische benadering’ is voor jou het uitgangspunt bij deze bijzondere en interessante trend. Welzijn en geluk hangen af namelijk van hoe je woont. De beleving van een rustgevende sfeer in het gehele interieur is essentieel. Bij de trend Soft Stream gaat het om meer zachte, iriserende accentkleuren. Je richt jouw badkamer organisch in met meer vloeiende lijnen en een mix van luxe materialen.

 
Ook hier geldt dat je tevreden kunt zijn over het eindresultaat: je creëerde een optimale balans tussen alle benodigde functionaliteiten enerzijds en ultieme sfeerbeleving in de badkamer anderzijds. Privé is altijd privé. Die functionaliteit staat overigens vanzelfsprekend op hoog niveau: Qisani biedt een prima maatwerkprogramma voor wastafels en badkamermeubels met bijpassende spiegels, planchetten, regalen en kolomkasten. 
 
   

Luxe badkamer = Ware relaxruimte

Tot slot… De badkamer heeft zich in ‘no time’ ontwikkeld tot een ware relaxruimte. Gelukkig zijn de mogelijkheden bij Qisani daarom vrijwel onbeperkt. 

Bovendien geldt: welke materiaalkeuze je ook maakt, of welke kleur je – als trotse huiseigenaar - het liefst wil toepassen in jouw luxe badkamer, en welke afmetingen uiteindelijk gewenst zijn: Mix & Match is altijd de basis bij het merk Qisani. Met andere woorden: bij het ontwerpen van jouw badkamer geef je eindelijk de ware Personal Touch, die écht bij jou past en die jouw ultieme doel bereikt: een badkamer die passend, functioneel en sfeervol is.
 
 
 

 

Terug naar nieuwsoverzicht

Deel dit artikel: