Badkamermeubels

Of je badkamer nu groot of klein is, je wilt wel je spulletjes kunnen opbergen. Dekker heeft prachtige houten onderkasten voor je maatwerk wastafel of je wastafelblad met kom. Je kunt de lijn doorvoeren in je hele badkamer, want er zijn ook kolomkasten (handig voor je handdoeken) en spiegelkasten met planchet in precies dezelfde kleur en stijl.

Voor een industriële look pimp je je onderkast met Frameworks; een zwart stalen frame dat je om je meubel laat vallen.

Badkamermeubels Allasio en Celio

Qisani, de collectie sanitair van Dekker Zevenhuizen, biedt je volop keuze. Er zijn drie modellen in zes mooie houtkleuren en zijn elke breedtemaat, tussen 600 en 2400 mm, verkrijgbaar. In dezelfde serie vind je ook kolomkasten, spiegels en planchetten. En natuurlijk een bijpassende wastafelblad. En zo zijn er nog wel wat mogelijkheden te noemen, zoals een wastafel op maat en Frameworks.

Om te voorkomen dat je verdwaalt in het aanbod, hebben we alle badkamermeubels nog eens op een rij gezet. Zo kun je jouw ideale badmeubel en wastafel kiezen!

Qisani Allasio

Eiken fineer in 6 kleuren.

Heeft voorliggende fronten en de rand 90 graden.

Ga naar Allasio

 

Qisani Celio

Eiken fineer in 6 kleuren.

Heeft afgewerkte randen aan 3 zijdes (corpus, zijkant en bovenkant lade) en is gemaakt van eikenfineer en de zijkanten zijn aan de voorzijde maar 7 mm breed.

Ga naar Celio

Kleuren

De series zijn verkrijgbaar in 6 eikenkleuren;
- Eiken Ice
- Eiken White Wash
- Eiken Naturel
- Eiken Grey Wash
- Eiken Dark
- Eiken Noir

Kolomkasten

Al je spulletjes uit het zicht. Nette stapels schone handdoeken. Een plankje met shampooflessen en bruisballen. Met een kolomkast heb je net dat extra kastje hiervoor! Je kast heeft precies dezelfde look als je onderkast. En natuurlijk in dezelfde kleur. Afhankelijk van de ruimte kies je voor een hoge of een lage kolomkast. Je bevestigt de kast aan de wand. 

Qisani het badkamermerk van Dekker Zevenhuizen

Dekker levert aan de badkamerspeciaalzaken. Vind de dichtstbijzijnde winkel via de dealer locator. Of bezoek het Dekker Trend Centre en bekijk de badkamermeubels en ontdek de laatste trends!