Of je badkamer nu groot of klein is, je wilt wel je spulletjes kunnen opbergen. Dekker heeft prachtige houten onderkasten voor je maatwerk wastafel of je wastafelblad met kom. Je kunt de lijn doorvoeren in je hele badkamer, want er zijn ook kolomkasten (handig voor je handdoeken) en spiegelkasten met planchet in precies dezelfde kleur en stijl. Voor een industriële look pimp je je onderkast met Frameworks; een zwart stalen frame dat je om je meubel laat vallen.

Qisani badkamermeubels

Qisani, de collectie sanitair van Dekker Zevenhuizen, biedt je volop keuze. Er zijn drie modellen in zes mooie houtkleuren en zijn elke breedtemaat, tussen 600 en 2400 mm, verkrijgbaar. In dezelfde serie vind je ook kolomkasten, spiegels en planchetten. En natuurlijk een bijpassende wastafelblad. En zo zijn er nog wel wat mogelijkheden te noemen, zoals een wastafel op maat en Frameworks.

Om te voorkomen dat je verdwaalt in het aanbod, hebben we alle badkamermeubels nog eens op een rij gezet. Zo kun je jouw ideale badmeubel en wastafel kiezen!

Qisani Allasio

Eiken fineer
Heeft voorliggende fronten en geen afgewerkte randen

Ga naar Allasio

Qisani Trentino 

Eiken fineer
Heeft inliggende fronten en de korpus en de bovenzijde van de lade zijn
45 graden afgewerkt

Ga naar Trentino

Qisani Celio

Eiken massief

Heeft afgewerkte randen aan 3 zijdes (korpus, zijkant en bovenkant lade)
en is gemaakt van massief eikenhout Hierdoor zijn de zijkanten aan de
voorzijde maar 7 mm breed

Ga naar Celio

Kleuren

De series zijn verkrijgbaar in 6 eikenkleuren;
- Eiken Ice
- Eiken White Wash
- Eiken Naturel
- Eiken Grey Wash
- Eiken Dark
- Eiken Noir

Kolomkasten

Al je spulletjes uit het zicht. Nette stapels schone handdoeken. Een plankje met shampooflessen en bruisballen. Met een kolomkast heb je net dat extra kastje hiervoor! Je kast heeft precies dezelfde look als je onderkast. En natuurlijk in dezelfde kleur. Afhankelijk van de ruimte kies je voor een hoge of een lage kolomkast. Je bevestigt de kast aan de wand. 

Qisani wastafels & badkamerkranen

Qisani wastafels zijn er in verschillende uitvoeringen. Met een enkele of dubbele wasbak. Van tijdloos keramiek tot trendy metallic zoals goud, gun metal of koper voor een oogstrelend design. Kies een mooie bijpassende wastafelkraan. Ook daarin is er genoeg keuze qua model (laag, hoog of uit de wand) en kleur. In onze blog hebben we alle wastafels en wastafelkranen op een rijtje gezet.

Dekker levert aan de badkamerspeciaalzaken. Vind de dichtstbijzijnde winkel via de dealer locator. Of bezoek het Dekker Trend Centre en ontdek de laatste trends!