Your Home. Your Kitchen: het thema van de Masterly 2021

Prikkelende inspiratie voor jouw interieur.

Van 5 tot 10 september 2021 is het weer zover: de Salone del Mobile in Milaan staat andermaal op de agenda. Dit is de allergrootste ontwerpbeurs ter wereld met collecties van de meest invloedrijke ontwerpers uit alle landen. Informeer meteen of jouw keukenontwerper, -bouwer of -leverancier ook naar Milaan gaat! Zo ja? Dan weet je zeker dat óók jij verder wordt geïnspireerd.

Het gebeurt begin september allemaal in het Nederlandse paviljoen, de Masterly. Vooral de gezamenlijke presentatie van Dekker Zevenhuizen en Osiris mag de keukenprofessional niet missen. Hoewel er al een aantal jaren een succesvolle inspirerende samenwerking is tussen de twee bedrijven, voelt het alsof tijdens deze editie van de Salone del Mobile, de samenwerking tot een nieuw hoogtepunt komt.

Het thema van de dit jaar is Your Home. Your Kitchen.

Dit thema raakt precies waar het altijd om ging in de creatieve samenwerking tussen enerzijds Dekker Zevenhuizen, de producent van de kwalitatief hoogwaardige en onberispelijke afgewerkte keukenbladen en -accessoires én Osiris Hertman, de topdesigner die voor deze editie het begrip ‘Dutch Design’ definitief naar een hoger en internationaler niveau bracht. De keuken is namelijk al lang niet meer een afgelegen plek in de woning waar ‘slechts’ de maaltijden worden bereid. Integendeel: ook jij weet dat de keuken een zichtbaar onderdeel is geworden van het dagelijkse huiselijke reilen en zeilen.

The Bone Kitchen By Osiris Hertman Design

Het inmiddels bekende Palazzo Francesco Turati vormt het decor voor The Bone Kitchen: een spraakmakend ontwerp van Osiris Hertman Studio. Het meubel bestaat uit een luxe composietstenen translucent Cambria keukenblad, gecombineerd met de elektronisch bedienbare alles-in-een-kraan Selsiuz Cone Counter. Op de wand schittert THEWALL® by Dekker, een uniek achterwandsysteem.

Cambria, THEWALL® en Selsiuz

Als eerste de Cambria: dit is de luxe en opvallende composietsteen die is verwerkt in een prikkelende collectie van hoogwaardig maatwerk keukenbladen en achterwanden.

Ten tweede: met THEWALL® by Dekker Design heeft de keuken eindelijk zijn ware Finishing Touch. Het keukenachterwandsysteem is van hoogwaardig design met oog voor detail maar gaat tevens hand in hand met praktisch gemak. Door middel van een uniek configuratiesysteem is de inrichting van een praktische en stijvolle achterwand letterlijk voor iedereen op maat.

En dan tot slot de collectie kokendwaterkranen van Selsiuz by Osiris Hertman Design. Deze verrast wederom. Veel verschillende praktische functies en passende kleuren; het kan allemaal niet op! En wat te denken van het design? De conische vormgeving is uniek en een ware eyecatcher. Hoe groot jouw keuken ook is, hoe de samenstelling van jouw huishouden ook is gevormd; een veilige, duurzame en betaalbare kraan, met of zonder bruisendwaterfunctie is nu voor iedereen bereikbaar. Gelukkig maar. Want ook hier geldt: Your Home. Your Kitchen!

Kortom… deze highlights zullen je zeker voorzien van de nodige prikkelende inspiratie.

   

 

Terug naar nieuwsoverzicht

Deel dit artikel: