achterwand systeem

The Wall by Dekker

The Wall by Dekker is méér dan een achterwand: een innovatief systeem dat niet alleen heel functioneel is, maar meteen de juiste look geeft aan je keuken. De clou zit hem in de rails waarin je heel eenvoudig verschillende accessoires kunt klikken.

 

Accessoires

Je kiest ze zelf. En ze zijn altijd precies waar je ze nodig hebt. Iedere dag weer. The Wall is nooit statisch en nooit saai. En altijd 100% jouw smaak. Van telefoonopladers tot lampjes, van kruidenrekjes tot keukenrolhouders. Raspen, bakkwasten en zelfs vazen: de collectie is compleet en prachtig uitgevoerd in matzwart. Het design is minimalistisch. Het roestvrijstalen keukengerei is van het Duitse merk Rösle, dat bekendstaat om zijn hoogwaardige kwaliteit. Je bestelt je accessoires eenvoudig via de online shop van The Wall.

Materiaal

Het unieke achterwandsysteem kan worden afgewerkt met keramiek (Evora Ceramics), luxe composietsteen (Cambria) en regulier composietsteen (Evora Quartz). Elk materiaal heeft zijn eigen unieke kleuren en structuren. Kies je voor hetzelfde materiaal als je keukenblad of ga je voor contrast?

The Wall is leverbaar vanaf 1 januari 2022. Meer lezen? Download de brochure.

   

 

Terug naar nieuwsoverzicht

Deel dit artikel: