AluSplash Essenza achterwand voor de keuken

AluSplash Essenza achterwanden

In de collectie AluSplash introduceert Dekker Zevenhuizen vier nieuwe kleuren

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een hoogwaardige keukenachterwand? Natuurlijk noem je als eerste de hittebestendigheid. En, een achterwand moet duurzaam en onderhoudsarm zijn. Logisch! Maar… keukenachterwanden kun je vanaf nu eindelijk óók beschouwen als een inspirerend designstatement. De keuken is the place to be! Meer dan ooit. De nieuwe keukenachterwanden van de AluSplash Essenza collectie zijn namelijk prachtig. Daar valt niets op af te dingen. Ze vormen The Finishing Touch: jouw keuken wordt een luxe keuken!

Kijk bijvoorbeeld eens naar de prachtige kleurstelling en de vier nieuwe structuren van de achterwanden van AluSplash Essenza, die Dekker Zevenhuizen dit jaar introduceert. Zie ze als een stukje nieuwe weelde voor de plek waar je elke dag heerlijk kokkerelt. Je ontdekt een fijn patroon dat de keukenachterwand tot leven brengt en daardoor dat extra sierlijke accent geeft aan je keuken.

Wat wil je nog meer?

Je weet het nu 100% zeker: de keuken is af!

In de collectie keukenachterwanden van AluSplash Essenza introduceert Dekker Zevenhuizen vier nieuwe kleuren:

  • > Astroid
  • > Eclipse
  • > Galaxy
  • > Neutron

 

Unikleur mat en hoogglans

Natuurlijk heb je altijd de mogelijkheid om te kiezen uit een unikleur voor je keukenachterwand. Binnen de collectie van AluSplash zijn er daarom ook glanzende en matte achterwanden in verschillende kleuren beschikbaar.

De maximale maat is 4100 x 1500 mm.

Bestand tegen spatten

De innovatieve 4 mm dikke achterwanden hebben aluminium als basis en ze zijn afgewerkt met een duurzame uv- en hittebestendige coating. Daarom zijn ze goed bestand tegen spatten. De platen kun je zelf precies op maat maken of laten maken, waarbij vrijwel elke hoogte en/of lengte mogelijk is. De naad tussen de achterwand en het blad kan afgewerkt worden met een kitrand, maar ook met een fraai aluminium afwerkprofiel.  

Sfeerverlichting in de keuken

Omdat de keuken de plek is geworden waar je niet meer alleen kookt, maar ook gewoon verblijft, wordt het scheppen van sfeer een logische must. Functionele verlichting is het credo. De ledspots van Lanesto zijn dan ook het antwoord om de prachtige achterwanden nog meer tot hun recht te laten komen. Ze geven een mooi, egaal warm licht. Vanzelfsprekend zijn ze dimbaar. Maar bovenal zijn ze eenvoudig te monteren en onderhoudsvrij.

Combineren met kranen en spoelbakken

Natuurlijk is de keuken méér dan alleen een achterwand met bijpassende sfeerverlichting van Lanesto Ischia. Zo kun je de vier wandstructuren en -kleuren ook prima combineren met de prachtige kranen en spoelbakken van Lanesto.

De Astroid achterwand sluit prima aan bij een kraan of spoelbak in de kleur Copper. Eclipse doet het heel goed samen met de kleur Gold of contrasterende kleur kraan of spoelbak in de kleur Gun Metal. Gun Metal past ook uitstekend bij de Galaxy achterwand. De Neutron achterwand is de meest logische keuze bij een kraan en/of spoelbak van RVS.

 

 

Maar denk ook – geheel in lijn met de Mystic Earth keukentrend - aan de combinatie met de strip die in de rand van het keukenblad is verwerkt. We hebben het over Joca randafwerking. Deze krijgt dezelfde kleur als de kraan of de spoelbak.

De keuken wordt nu echt één geheel!

Mooi én functioneel gaan bij Alusplash Essenza spatwanden dus onverminderd hand-in-hand! Luxe in de keuken is de nieuwe standaard.

Terug naar nieuwsoverzicht

Deel dit artikel: