randafwerking Joca in keramiek Evora Ceramics keukenblad

Randafwerking Joca in Evora Ceramics

Kies je voor keramiek in de keuken, dan is de handgemaakte Joca de finishing touch. Joca is een gepatenteerde afwerking van een Evora Ceramics keukenblad, waarmee je de kleur van je kraan of spoelbak subtiel kunt laten terugkomen in de rand van je blad. De hoogwaardige metalen strip wordt in de rand van het blad verwerkt. Dat geeft een fantastisch effect! Dat de luxe, gepatenteerde randafwerking ook wel tegen een stootje, is mooi meegenomen …

Perfecte match met kraan en spoelbak

Gold, Copper, Gun Metal of rvs: welke kleur je ook kiest, Joca doet zijn naam eer aan. Want Joca, een afkorting van Jocalia, is Latijn voor sieraad! Combineer de afwerking met een trendy kraan en spoelbak in dezelfde kleur. Zoals de spoelbak TopZero, die letterlijk gemáákt is voor Evora Ceramics. De bak wordt als het ware randloos (rimless) in het blad geplaatst. Met een strak resultaat! De unit sluit ook naadloos aan bij de Lanesto of Selsiuz kokendwaterkraan in dezelfde kleur.

Joca randafwerking met Selsiuz GOLD 

Achterwand

En het mooiste decor voor je Evora Ceramics blad met Joca? Dat is de achterwand AluSplash Essenza. De ideale oplossing tegen spatten die méér is dan alleen praktisch: een design-element. Essenza is een lijn van kleuren met een structuur; een fijn patroon dat je achterwand tot leven brengt, en net dat extra accent geeft aan je keuken.

Zo wordt je keuken een esthetisch geheel. Tot en met de randafwerking van je keukenblad: Joca. 

New Call-to-action
Terug naar nieuwsoverzicht

Deel dit artikel: