Maatwerk wastafels

Het voordeel van een maatwerkwastafel is dat u het materiaal, de kleur en de afmeting zelf kunt kiezen. Waarvoor u ook kiest, trendy of juist tijdloos, u heeft altijd een wastafel die past bij uw badkamer!

Kies een materiaal en kleur voor uw maatwerkwastafel

Een maatwerkwastafel sluit volledig aan bij uw wensen. U heeft keuze uit maar liefst vijf materialen: composiet, keramiek, Solid surface, Fenix NTM en TopCore. Elk materiaal heeft zijn eigen kleurenpalet. In totaal meer dan 100 kleuren zijn er mogelijk! Van dezelfde materialen worden ook keukenbladen vervaardigd. U heeft dus de garantie dat ze beschikken over uitstekende eigenschappen!

Kies het ontwerp van de wastafel

Voor welk materiaal u kiest, hangt ook af van de eigenschappen die u belangrijk vindt, en het model wastafel dat u wilt. U kiest dus eenvoudig het model van uw wastafel en een bijbehorend materiaal, waarna u uit het kleurenpalet de juiste kleur voor uw badkamer selecteert.

  • Inclinata
  • Spiovente
  • Lavello

De twee modellen Inclinata en Spiovente hebben een geïntegreerde wasbak, waardoor de wastafel één strak geheel is. De Lavello is een blad gecombineerd met een kunststof wastafel. Uiteraard zijn alle maatwerkwastafels strak afgewerkt!

Badkamer Nieuws magazine 

Ontdek de nieuwste badkamertrends voor 2019. Het magazine biedt volop inspiratie voor een nieuwe badkamer en een wastafel op maat. U vindt in het magazine alle modellen wastafels en een overzicht van de nieuwste kleuren en materialen die geschikt zijn voor een wastafel opmaat. Download nu gratis het Badkamer magazine.

Badkamer nieuws magazine

Inclinata en Spiovente wastafel

De wastafels Inclinata en Spiovente zijn prachtige designwastafels met een strakke afwerking, met naar wens één of twee geïntegreerde wasbakken. Bij de Inclinata is de afvoer op een stijlvolle manier afgewerkt met een afdekplaat. De Spiovente laat de afvoer zelfs niet zien! De Inclinata en Spiovente kunnen worden vervaardigd van composietsteen, keramiek én Solid surface. En dat betekent dat u niet alleen keuze heeft uit een scala van unieke en eigentijdse kleuren, maar ook het materiaal kunt zoeken dat past bij het gebruik. U kunt de maatwerkwastafel ‘zwevend’ ophangen, maar ook prachtig combineren met een badkamermeubel van Lavanto®.

Inclinata en Spiovente zijn uitvoerbaar in de volgende materialen:

Composietsteen - 32 kleuren
Machinaal vervaardigde steensoort met een natuurlijke uitstraling. Compact, stootvast (bij normaal gebruik), hygiënisch en niet poreus.

Keramiek - 31 kleuren
Hard materiaal van kleipoeder met bindmiddel en pigmenten dat een onvergelijkbare uitstraling heeft. Zeer vlek- en krasbestendig.

Solid surface - 24 kleuren
Duurzaam solide materiaal dat warm aanvoelt met ongekende mogelijkheden voor een persoonlijk ontwerp. Watervast, niet poreus en zeer hygiënisch.

Lavello wastafel

De Lavello wastafel bestaat uit een blad van TopCore of FenixNTM. Doordat het materiaal een massieve kern heeft, is het stootvast. De toplaag heeft een mooie afwerking met een voelbare structuur of juist een ultrazacht mat oppervlak. Onder het blad worden een of meerdere wasbakken gemonteerd. De wasbak heeft een standaardformaat van 275 x 500 mm, maar het blad is in vrijwel elk formaat en dikte leverbaar. De Lavello kunt u 'zwevend' ophangen of op een Lavanto badkamermeubel plaatsen.

Voor Lavello heeft u de keuze uit de volgende materialen: 

TopCore - 24 kleuren
Compactlaminaat met decoratieve toplaag. Stootvast, watervast, hygiënisch en makkelijk te reinigen.

Fenix NTM - 10 kleuren
Compactlaminaat met extreem mat oppervlak. Zijdezacht, fingerprintproof, antibacterieel en met zelfherstellend vermogen.

Standaardformaat

Maatwerk heeft ongekende mogelijkheden. Maar ook het standaardassortiment wastafels biedt volop keus. Solid marmo, authentiek keramiek, stoer beton en elegante opbouwkomen: het behoort allemaal tot de mogelijkheden. De wastafels zijn vaak verkrijgbaar in verschillende maten (75, 90 en 120 cm), zodat ze perfect passen op een Lavanto badkamermeubel.