Waterevolution badkamerkranen

Water Evolution biedt een exclusieve accessoireslijn in alle drie de series: Flow, S22 en I-Tap. Natuurlijk zijn ze uitgevoerd in chroom. Maar de series Flow en S22 kennen ook weer een variant in massief rvs.

FLOW in Chroom, Matzwart, Rvs, Copper, Gun Metal en Light Gold

Water Evolution kranen vallen op door hun strakke uitstraling, maar behoren ook kwalitatief gezien tot de top. En met de Flow kunt u alle kanten op, want de complete serie is naast het traditionele Chroom ook verkrijgbaar in Matzwart, Rvs, Brushed Brass, Copper, Gun Metal en Light Gold. Voor alle kleuren geldt dat de serie meer dan compleet is. Naast douchesets, badthermostaten en fonteinkraantjes zijn er ook toiletrolhouder en handdoekrek in dezelfde kleur verkrijgbaar.

De mooie metaalkleuren Copper, Gun Metal en Light Gold passen perfect bij de Vanity wasbakken. Deze kranen zijn net als de wasbakken vervaardigd van rvs en danken hun kleur aan de PVD-techniek. PVD staat voor ‘Physical Vapour Deposition’: een geavanceerde technologie waarbij moleculen uit een gas of damp hechten aan het rvs waardoor een kleur ontstaat. Dankzij deze techniek blijft de metaalglans van het rvs behouden.

Waterevolution badkamerkranen

 

Artikelen 1 tot 9 van totaal 208

 

Artikelen 1 tot 9 van totaal 208