Projecten

Heeft u maatwerk nodig voor een heel specifieke toepassing? Leg het voor aan Dekker Zevenhuizen. Als marktleider op het gebied van maatwerk is Dekker gespecialiseerd in het bewerken van hoogwaardige materialen. Bovendien voldoen we volledig aan de uitgebreide ISO-normen en is FSC-gecertificeerd. En zijn onze fabriek een van de modernste en efficiëntste binnen de Europese bladenindustrie. Wij leveren precies dat deel dat u nodig heeft.

Dekker Zevenhuizen biedt uw bedrijf net de extra capaciteit en marge die u nodig heeft. Als het om meters gaat, als u een materiaal zelf niet kunt bewerken of als u wilt leunen op jarenlange ervaring met een materiaal. Ons 85 jaar oude familiebedrijf biedt tal van materialen, die we bewerken in onze eigen fabrieken. Heeft u balies, barbladen, buffetten, tafels, kasten of wandbekleding nodig? Wij kunnen ze voor u maken.

Dekker staat niet alleen garant voor betrouwbare kwaliteit; het zet ook de trends. Ons bedrijf ontwikkelt voortdurend nieuwe materialen en producten die het interieur een heel eigen gezicht geven. Of die sterk inspelen op de behoefte vanuit de markt, zoals akoestisch Greenpanel. Ons aanbod omvat dan ook behalve alle bekende ook exclusieve materialen. Naar welk materiaal bent ú op zoek? 

Keukentrends 2019
Keukentrends 2019

New Classic & Raw Rituals

Lees meer
Weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

 

Wilt u weten wat wij voor uw projecten kunnen betekenen? Mail ons op projecten@dznet.nl of bel 088 - 23 35 521

Neem contact op