Qisani Flow badkamerkraan

Kleur in je badkamer met de Flow badkamerkranen

Een kraan uitzoeken is meestal één van de laatste stappen bij het inrichten van de badkamer. We kunnen gerust zeggen dat de kraan de kroon is op je wastafel. En hoe deze eruit moet zien, is natuurlijk erg persoonlijk. Kies je een kraan die op de wasbak staat of u liever een inbouwkraan die letterlijk uit de wand komt? 

De serie Flow biedt een exclusieve en zeer uitgebriede accessoireslijn. Natuurlijk zijn ze uitgevoerd in chroom en zwart. Maar kennen ook weer een variant in massief rvs en drie bijzondere kleuren: Copper, Gold en Gun Metal.

FLOW in Chroom, Matzwart, Rvs, Copper, Gun Metal en Light Gold

Water Evolution kranen vallen op door hun strakke uitstraling, maar behoren ook kwalitatief gezien tot de top. En met de Flow kun je u alle kanten op, want de complete serie is naast het traditionele Chroom ook verkrijgbaar in Matzwart, Rvs, Copper, Gun Metal en Gold. Voor alle kleuren geldt dat de serie meer dan compleet is. Naast douchesets, badthermostaten en fonteinkraantjes zijn er ook toiletrolhouder en handdoekrek in dezelfde kleur verkrijgbaar.

De mooie metaalkleuren Copper, Gun Metal en Gold passen perfect bij de Vanity waskommen. Deze kranen zijn net als de wasbkommen vervaardigd van rvs en danken hun kleur aan de PVD-techniek. PVD staat voor ‘Physical Vapour Deposition’: een geavanceerde technologie waarbij moleculen uit een gas of damp hechten aan het rvs waardoor een kleur ontstaat. Dankzij deze techniek blijft de metaalglans van het rvs behouden.

Terug naar nieuwsoverzicht

Deel dit artikel: