Flow Light Golg wastafelkraan uit de wand

Zo vind je de perfecte wastafelkraan voor jouw badkamer

Niet alleen de functie van de badkamerkraan maar ook de kleur en het model zijn belangrijk om een goede keuze te kunnen maken uit het grote aanbod badkamerkranen. Denk daarbij alleen aan het feit dat de kraan uit de wand mogelijk is, op de wastafel geplaats kan worden of liever ernaast op het blad?

Hoog of laag model wastafelkraan?

Binnen onze opbouw wastafelkranen series Qisami kun je kiezen uit een hoog of laag model. Een lage kraan is geschikt als je de kraan alleen gebruikt om je handen te wassen of tanden te poetsen. Hier kun je het complete assortiment lage wastafelkranen van Qisani bekijken.

Heb je een opbouwkom of wil je meer ruimte onder de kraan, bijvoorbeeld om je haren te wassen, dan is een hoog model praktischer.

Naast de traditionele opbouw wastafelkraan, kun je tegenwoordig ook kiezen voor een kraan die direct uit de muur komt.

Hoge wastafelkraan

Inbouw wastafelkraan

De inbouwkraan is sterk in opkomst vanwege de strakke, minimalistische look. De leidingen zijn achter de muur weggewerkt en dus volledig aan het oog onttrokken. Daarnaast is een inbouw wastafelkraan ook nog eens erg praktisch omdat er meer ruimte is voor de wasbak en je minder hoeft schoon te maken. 

Inbouwwastafelkraan

Gekleurde wastafelkranen

Naast de traditionele chromekleur komt er steeds meer vraag naar andere kleuren waaronder zwart, goud en koper zoals je hier kunt zien in de serie de Flow. Met een gekleurde kraan druk je direct een persoonlijk design stempel op de sfeer van de badkamer.

 

Terug naar nieuwsoverzicht

Deel dit artikel: