DecorTop keukenblad Discovery

Nu ook 'Marmer' in DecorTop collectie

In de DecorTop collectie 2023 van Dekker Zevenhuizen is nu ook een ‘marmer’ te vinden. Discovery is een stoere, donkere marmer met lichte aders die de keuken een uitstraling geeft van luxe en kwaliteit. Je ziet het hier gecombineerd met een stoere zwarte spoelbak en een elegante Selsiuz kokendwaterkraan Push & Turn in de kleur Gold!

Power of balans

Het extra dikke laminaat kenmerkt zich door zijn toplaag, die niet van echt te onderscheiden is van steen en een diepe, voelbare grove structuur heeft. Het robuuste keukenblad geeft instant power aan de keuken.

De nieuwe kleur Braveheart zorgt in tegenstelling tot de Discovery voor rust en balans in de keuken. De vriendelijke steenstructuur combineert door zijn lichte tint makkelijk met andere kleuren en patronen.

   

Duurzaam

Van alle nieuwe en bestaande kleuren DecorTop heeft Dekker ook een duurzame variant. Het keukenblad wordt dan gemaakt van Greengridz. Greengridz is biologisch afbreekbaar, kan 100% worden hergebruikt en heeft een kleine ecologische voetafdruk. Het basismateriaal is niet alleen milieuvriendelijker dan multiplex en spaanplaat, maar steekt er ook kwalitatief gezien met kop en schouders boven uit.

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht

Deel dit artikel: