Keukenblad - TopCore Maya Gold

Meer klassiek steen in de TopCore collectie

Klassiek steen blijft onverminderd populair in de keuken en dat is te zien in de nieuwe kleuren van de TopCore collectie.

De kracht van TopCore zit in de toplaag. De structuren van dit keukenblad zien er niet alleen uit als hout of steen, ze voelen ook echt zo aan! Zo hebben wij ter aanvulling van de collectie de perfecte lookalike van marmer en hardsteen toegevoegd! 

Sfeer in de keuken met TopCore

De nieuwe kleur Maya Gold is een bruingrijze marmer met lichtbruine aders met een metalic gloed die de keuken een warme uitstraling geeft. En dankzij de V-groeftechniek lopen deze aders door in de rand. In combinatie met een spoelbak en kraan in de kleur Copper ontstaat je een warme sfeer in de keuken.

Grandala is een keukenblad met de natuurlijke uitstraling van hardsteen. De structuren van TopCore worden namelijk steeds groter, en de lookalike is een meer te onderscheiden van echt. Gelukkig zijn deze 'hardstenen' blad stootvast, watervast en hygiënisch!

TopCore keukenblad zien en voelen?

Benieuwd naar hoe deze er in het echt te zien is? Maak dan snel een afspraak bij het Dekker Trend Centre! Je kunt hier bijna alle kleuren op groot formaat bekijken.

Terug naar nieuwsoverzicht

Deel dit artikel: